fbpx
Ce baterie impresionanta ar putea avea smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10

Ce baterie impresionanta ar putea avea smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10

In timp ce multi consumatori se concentrau pe gama de smartphone-uri S10 a Samsung, altii si-au concentrat atentia pe Galaxy Note 10 care se va lansa in cursul acestui an.

Conform unor informatii, bateria acestui smartphone ar putea fi impresionanta. In acest an, am putea vedea 4 modele diferite ale Samsung GN10, doua dintre ele fiind variante 4G LTE si doua suportand tehnologia mobila 5G.

Desi mai mult ca sigur ca multor oameni le-ar placea sa primeasca tehnologie de ultima ora pe smartphone-urile lor, ne dorim si ca companiile sa imbunatateasca tehnologiile mai vechi.

CITESTE SI:  Pretul acestui acumulator MagSafe tert care incarca wireless iPhone-ul

Cum ar fi bateriile. Asta pentru ca, in prezent, bateriile smartphone-urilor de cele mai multe ori nu rezista mai mult de o zi. Acestea fiind spuse, cei care iau in considerare Samsung Galaxy Note 10 ca fiind un posibil viitor smartphone de avut ar putea fi incantati sa afle ca acesta ar putea veni cu un acumulator cu o capacitate de 4500mAh.

CITESTE SI:  Pretul smartphone-ului ce poate rula Android si Linux simultan

Asta conform unei fotografii incarcate online care arata bateria impresionanta care probabil va fi inclusa in Galaxy Note 10 al companiei Samsung. Pentru a intelege mai bine cum se compara acea baterie cu cele alte altor modele, afla ca Galaxy S10, S10+ si S10 5G au acumulatori cu capacitati de 3400mAh, 4100mAh, respectiv 4500mAh.

Asta inseamna ca, daca zvonurile sunt adevarate, bateria impresionanta a lui Samsung Galaxy Note 10 va fi la egalitate cu cea a lui S10 5G. De asemenea, este o imbunatatire si fata de Galaxy Note 9 de anul trecut care a venit cu un acumulator de 4000mAh.

CITESTE SI:  Ce eroare a comis Apple care a usurat jailbreak-ul pe iPhone-uri

Au existat si zvonuri care indicau ca smartphone-ul Galaxy Note 10 al companiei Samsung ar putea veni cu tehnologie mobila 5G, asa ca nu este clar daca bateria impresionanta de 4500mAh mentionata este pentru versiunea non-5G sau daca versiunea 5G a smartphone-ului Samsung ar putea veni cu un acumulator chiar mai mare.