fbpx

Ce avantaje au noile becuri inteligente Philips Hue cu Bluetooth

Ce avantaje au noile becuri inteligente Philips Hue cu Bluetooth

Becurile inteligente Philips Hue se numara printre cele mai prietenoase dispozitive smart pentru clienti de pe piata de ani de zile, iar acestea au primit acum si tehnologie Bluetooth.

Tehnologia Bluetooth prezinta in cazul lor o serie de avantaje, dar si dezavantaje. Unul dintre avantaje ar fi faptul ca nu mai platesti pentru hub.

Becurile inteligente Philips Hue au fost de mult timp un standard. Era nevoie sa cumperi un hub pentru a profita de caracteristicile de conectivitate, dar acest lucru nu mai e necesar.

CITESTE SI:  Consola de jocuri care s-a vandut pentru 360.000 de dolari

Noile becuri inteligente Hue ale companiei Philips vin cu Bluetooth si nu mai au nevoie de un hub cu pret de 60 de dolari pentru a functiona. Acestea pot fi controlate in intregime prin Bluetooth.

Cel mai mare avantaj al adaugarii tehnologiei Bluetooth e ca, evident, clientii nu mai trebuie sa platesca pretul de 60 de dolari pentru hub. Al doilea avantaj e ca oricine are un smartphone poate pur si simplu controla aceste becuri Hue de la Philips.

CITESTE SI:  Marginile lui Samsung Galaxy S9 s-ar putea sa nu fie la fel de subtiri pe cat ne asteptam

Cu toate acestea, exista si un dezavantaj. Raza de acoperire a acestei tehnologii este mult mai scurta decat sistemul wireless Zigbee folosit de becurile inteligente Philips Hue obisnuite.

De asemenea, nu vor fi conectate la internet. Deci nu vei putea sa le inchizi cand te afli la distanta de locuinta si ai uitat sa stingi luminile.

Va trebui sa te afli in raza de acoperire Bluetooth pentru a le controla. Doar pentru ca noile becuri inteligente au Bluetooth nu inseamna ca nu au si sistemul wireless Zigbee.

CITESTE SI:  Ce-au semnat Microsoft si IBM la Vatican

Acestea inca au acest sistem wireless si, odata ce te hotarasti asupra Philips Hue, poti alege sa cumperi hub-ul pentru a primi functionalitati suplimentare. Preturile acestor dispozitive de la Philips raman aproape la fel ca inainte, 15 dolari pentru un bec inteligent alb si 50 de dolari pentru unul colorat.

Sursa imagine: Flickr.com