fbpx

Ce avantaje are un aparat de scanare CT a bagajelor implementat la un aeroport

Ce avantaje are un aparat de scanare CT a bagajelor implementat la un aeroport

Administratia pentru Securitatea Transporturilor din Statele Unite – care lucreaza in colaborare cu American Airlines – prezinta capabilitatile unui nou aparat de scanare CT a bagajelor la punctul de control Terminal 8 de la Aeroportul International John F. Kennedy din New York.

American Airlines are un nou aparat pentru a scana bagajele la aeroportul JFK din New York. Compania lucreaza cu Administratia de Securitate a Transporturilor pentru a instala acest nou aparat de scanare a bagajelor la aeroport.

CITESTE SI:  Presedintele Donald Trump vrea taxe postale duble pentru Amazon, se pare

Aparatul de scanare utilizeaza aceeasi tehnologie care se gaseste in scanerele CT (Tomografie Computerizata). Acesta ofera o imagine 3D a continutului din interiorul bagajului.

Noul scaner CT va fi instalat la punctul de control Terminal 8 de la Aeroportul International John F. Kennedy din New York. Tehnologia este mai evoluata decat aparatele de scanare existente cu raze X bidimensionale utilizate pentru scanarea bagajelor in prezent.

Aparatele de scanare cu raze X sunt folosite la majoritatea punctelor de control ale aeroporturilor de pe tot globul. Deoarece tehnologia CT este 3D, aceasta are potentialul de a oferi o vizibilitate imbunatatita si, de asemenea, permite operatorului sa roteasca imaginea bagajului la 360 de grade pentru a-i vizualiza continutul din orice unghi.

CITESTE SI:  Acest producator auto japonez nu va produce masina electrica Apple Car

Tehnologia CT ofera operatorului de la aeroport capacitatea de a vedea dincolo de dezordinea nedorita si, de asemenea, imbunatateste foarte mult capacitatea de a inspecta continutul bagajului pentru explozivi si alte obiecte interzise.

CITESTE SI:  De ce momentan Apple nu cumpara ARM de la SoftBank

Aceasta tehnologie CT ar putea oferi pasagerilor posibilitatea de a lasa aerosoli si laptopuri in gentile lor tot timpul. “Parteneriatul ne va permite sa implementam rapid aceasta tehnologie noua si sa vedem o imbunatatire imediata a eficacitatii securitatii”, a declarat administratorul Administratiei pentru Securitatea Transporturilor, David Pekoske. Noul aparat de scanare CT a devenit operational la aeroportul JFK in cursul lunii trecute.