fbpx
Ce-ar putea cumpara Netflix cu zeci de milioane de dolari

Ce-ar putea cumpara Netflix cu zeci de milioane de dolari

Netflix sa afla in discutii preliminare pentru a cumpara ceva de pe Bulevardul Hollywood. Sursele spun ca acest acord este unul de multe zeci de milioane de dolari si ca va pune compania americana intr-o pozitie buna in comunitatea cinematografica de la Hollywood.

Astfel, compania americana va pastra unul dintre cinematografele de referinta ale Hollywood si traditia sa de lunga durata.

E posibil ca Netflix va cumpara primul sau cinematograf. Conform stirilor, compania se afla in discutii pentru a cumpara Cinematograful Egiptean de la Hollywood.

CITESTE SI:  Compania cu un smartphone cu ecran rulabil

Daca va cumpara acel cinematograf cu milioane de dolari, Netflix va putea decide ce filme sunt rulate in timpul saptamanii. Acest lucru le-ar oferi abonatilor o alta modalitate de a viziona lansarile de filme ale companiei, nu numai online.

Deadline Hollywood informeaza ca, daca Netflix il va cumpara, compania va decide filmele rulate, in timp ce proprietarul organizatiei American Cinematheque va decide programul de weekend, cum ar fi prelegeri si festivaluri.

CITESTE SI:  Jocul Pokemon GO va ajunge in sfarsit in China

Surse citate in stire sustin ca ambele parti considera ca acest lucru este un parteneriat. Acordul ar permite organizatiei American Cinematheque sa-si extinda programul datorita resurselor financiare din acest acord pentru cinematograf.

Netflix va putea organiza ocazional proiectii si evenimente pentru unele dintre cele mai mari filme ale sale. Compania ar putea, de asemenea, sa gazduiasca premiere pentru productiile sale originale care pot primi premii.

CITESTE SI:  Ce zice Epic Games despre acuzatia ca ofera date de utilizator altor companii

Aceasta ar fi o utilizare foarte potrivita pentru aceasta locatie, dat fiind faptul ca Cinematograful Egiptean pe care compania poate il va cumpara cu zeci de milioane de dolari are onoarea de a detine prima premiera de film Hollywood in 1922 pentru Robin Hood. Directorul de continut al Netflix, Ted Sarados, este un membru al consiliului American Cinematheque.