fbpx

Ce aplicatie Samsung poate gasi orice dispozitiv Galaxy

Ce aplicatie Samsung poate gasi orice dispozitiv Galaxy

Pierderea unui smartphone sau unui alt dispozitiv e o experienta nedorita, motiv pentru care au aparut o varietate de aplicatii care iti permit sa-ti gasesti device-urile pierdute. Si Samsung lanseaza o astfel de aplicatie, iar aceasta poate gasi orice dispozitiv Samsung Galaxy, chiar si fara WiFi sau conexiune celulara.

Smartphone-urile si alte device-uri sunt atat de conectate cu vietile noastre incat pierderea unuia poate fi tulburatoare. Din acest motiv, Samsung a prezentat SmartThings Find, o aplicatie care foloseste o varietate de tehnologii pentru a va gasi smartphone-ul Galaxy, chiar daca nu exista semnal celular sau WiFi.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Pret si specificatii

Spre deosebire de aplicatia actuala Find My Mobile a Samsung, SmartThings Find poate gasi si device-uri care nu sunt smartphone-uri, cum ar fi smartwatch-ul Galaxy Watch si chiar castile Galaxy Buds.

Aceste dispozitive pot fi gasite indiferent daca le pierzi in canapea sau in cealalta parte a tarii. Pentru asta, se foloseste tehnologia Bluetooth Low Energy si tehnologia ultra-wideband, pe langa conexiunea celulara si WiFi-ul.

CITESTE SI:  Lansarea lui Samsung Galaxy A5 a fost amanata din nou

Daca un device a fost offline timp de 30 de minute, acesta trimite un semnal care poate fi primit de alte dispozitive Bluetooth, chiar daca nu sunt asociate.

Toate datele sunt complet criptate, deci numai dv. veti putea observa device-ul pierdut. Odata localizat, se foloseste AR cu “Search Nearby”, pe langa sunetul care te poate ghida catre dispozitivul Samsung Galaxy.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung Notebook 9 Pro - un laptop uimitor foarte usor

Vei observa culori mai intense pe masura ce te apropii, misiunea transformandu-se intr-un joc “rece, cald si fierbinte”. Aceasta aplicatie este limitata la gasirea dispozitivelor Samsung Galaxy, spre deosebire de aplicatia Find My Device a Google. Cea a Google poate localiza orice smartphone, tableta sau smartwatch Android Wear, pe langa cele mai noi casti Pixel Buds.