fbpx
Ce aplicatie Google iti permite sa-ti administrezi blogul in timp ce esti in miscare

Ce aplicatie Google iti permite sa-ti administrezi blogul in timp ce esti in miscare

Google s-a concentrat puternic pe satisfacerea nevoilor utilizatorilor  de internet dintr-o anumita tara, prin lansarea recenta a unor aplicatii precum Tez pentru plati, Areo pentru comenzi alimentare, Neighbourly pentru comunitati, versiuni care economisesc date ale aplicatiilor Search si YouTube si altele. Se pare ca Google a mai lansat o aplicatie pentru cei din India.

Daca administrarea site-ului in miscare este un lucru de care esti interesat, atunci ai putea fi incantat sa afli ca Google a lansat o aplicatie denumita Blog Compass care a fost proiectata pentru a le oferi bloggerilor o modalitate de a-si administra blogurile, de pe telefoanele lor.

CITESTE SI:  Google pregateste un nou sistem de operare pentru Internetul Lucrurilor

Aceasta va fi mai mult decat doar o aplicatie Google care le permite utilizatorilor sa posteze, pentru ca va oferi de asemenea informatii si va evidentia subiectele care sunt in trend.

Conform descrierii Google, “Blog Compass este o aplicatie care ii ajuta pe bloggeri sa-si administreze in miscare site-urile si sa gaseasca subiecte pentru redactat articole. Blog Compass indica subiecte in trend pe baza intereselor tale si a istoricului de postari. Poti sa urmaresti statisticile site-ului, sa aprobi comentarii si sa citesti sfaturi despre cum sa determini blogul sa aiba mai mult succes, toate dintr-un singur loc”.

CITESTE SI:  Smartphone-ul OnePlus cu un sistem de racire eficient

Pana acum, recenziile initiale ale Blog Compass par a fi in mare parte pozitive, aceasta reusind sa obtina 4,2 stele din 5. Cu toate acestea, ar trebui sa mentionam ca, pentru moment, softul Blog Compass al Google este disponibil numai in India.

CITESTE SI:  Ce limbi noi va suporta asistentul virtual Bixby al Samsung

Nu exista nicio mentionare daca Google va pune in cele din urma aplicatia la dispozitia utilizatorilor din alte regiuni. Dar nu vedem de ce nu, avand in vedere ca bloggerii provin din intreaga lume, asa ca vom fi cu ochii in patru pentru mai multe informatii.