fbpx

Ce aplicatie de social media poate fi interzisa in SUA

Ce aplicatie de social media poate fi interzisa in SUA

Conform unei noi stiri, o anumita aplicatie de social media ar putea fi interzisa in SUA. Faptul ca acest app poate fi interzis a fost dezvaluit de Mike Pompeo, secretarul de stat american.

Reprezentatii acelei platforme au oferit un raspuns la comentariile lui Mike Pompeo, acestia declarand practic ca nu exista motive pentru care aceasta aplicatie ar trebui sa fie interzisa in SUA.

TikTok este fara indoiala una dintre cele mai populare aplicatii de social media din prezent. “Datorita” pandemiei, utilizatorii au folosit mai intens aceasta aplicatie de social media si au venit cu tot felul de clipuri video distractive si cu diverse provocari pe aceasta platforma.

CITESTE SI:  Cat a costat dezvoltarea serviciului Apple Maps

Cu toate acestea, se pare ca TikTok s-ar putea sa fie interzisa in SUA. Vorbind pentru Fox News, secretarul de stat american Mike Pompeo a dezvaluit ca guvernul american are in vedere interzicerea TikTok ca parte a planurilor guvernului SUA de a interzice eventual aplicatiile companiilor chineze.

CITESTE SI:  Cine va reevalua decizia de suspendare a lui Donald Trump in conturile sale Facebook si Instagram

Pompeo a fost citat spunand: “Ar trebui sa fiti informati ca tratam acest lucru intr-un mod foarte serios”. Ca raspuns la comentariile lui Pompeo, TikTok a raspuns cu o declaratie care e in felul urmator: “Aplicatia de social media TikTok este condusa de un CEO american, cu sute de angajati si lideri cheie in domeniul sigurantei, securitatii, produselor si politicilor publice aici in SUA. Nu avem o prioritate mai inalta decat promovarea unei experiente sigure si securizate pentru utilizatorii nostri. Nu am furnizat niciodata date despre utilizatori guvernului chinez si nici nu vom le vom furniza daca ni se va solicita acest lucru”.

CITESTE SI:  Produsul in care Google va investi 1 miliard de dolari

SUA si China se afla in prezent intr-un razboi comercial care a fost escaladat intre timp, asa ca nu este o surpriza ca TikTok a fost implicata. Ramane de vazut daca guvernul american va interzice sau nu aplicatia de social media TikTok in SUA.

Facebook