fbpx

Ce anunturi ar putea suspenda Facebook temporar

Ce anunturi ar putea suspenda Facebook temporar

Tinand cont de faptul ca reteaua sociala Facebook din SUA are miliarde de utilizatori, aceasta platforma e foarte des folosita de advertiseri. Totusi, o noua informatie sustine ca aceasta retea sociala din Statele Unite va suspenda temporar anumite anunturi.

Compania Facebook din Statele Unite isi castiga o parte din bani din publicitate si, avand in vedere numarul de utilizatori pe care ii are reteaua sociala, platforma este foarte atractiva pentru agentii de publicitate.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi platit degeaba o suma mare de bani pentru Samsung

Acesta este motivul pentru care nu este o surpriza faptul ca politicienii folosesc FB pentru a-si promova campaniile. Cu toate acestea, conform unei stiri de Bloomberg, FB ar putea avea in vedere suspendarea anunturilor politice pentru campaniile electorale.

Stirea sustine ca compania Facebook din SUA cocheteaza cu ideea de a suspenda, inainte de Ziua Alegerilor, anunturile politice, ceea ce ar fi similar cu initiativele altor tari, cum ar fi Marea Britanie.

CITESTE SI:  Ce recorduri a doborat finala serialului Urzeala Tronurilor al HBO

Acest lucru vine dupa ce compania Facebook din Statele Unite a anuntat recent ca va permite utilizatorilor sa dezactiveze anunturile politice pentru a nu le mai vedea, dar noua initiativa practic va suspenda toate reclamele politice, indiferent de setarile utilizatorului.

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca aceasta initiativa a companiei Facebook din SUA de suspendare este temporara, spre deosebire de platforma Twitter care in 2019 a interzis in intregime anunturile politice.

CITESTE SI:  Un student poate fi condamnat la 10 ani de inchisoare pentru vanzarea de malware

Intre timp, cei care prefera sa nu mai vada niciodata anunturi politice pe reteaua sociala Facebook, le pot dezactiva. Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca reteaua sociala FB din Statele Unite chiar va suspenda temporar reclamele politice? Crezi ca e o idee inspirata ca aceste reclame sa fie suspendate definitiv?