fbpx
Ce anume indica faptul ca PayPal se va extinde la tranzactionarea de actiuni

Ce anume indica faptul ca PayPal se va extinde la tranzactionarea de actiuni

Compania PayPal din Statele Unite s-ar putea extinde la tranzactionarea de actiuni. Exista anumite lucruri care indica faptul ca compania din Statele Unite se va extinde la asa ceva.

PayPal e o companie care gestioneaza o platforma prin care oamenii pot trimite bani altora si pentru a cumpara lucruri online. Cu toate acestea, se pare ca compania se va extinde.

S-ar putea extinde la tranzactionarea de actiuni. Asta conform unei stiri de CNBC care citeaza anumite surse. Conform stirii, compania l-a angajat pe Rich Hagen pentru a conduce initiativa “Invest at PayPal”.

CITESTE SI:  Cum s-a dezvaluit ca Huawei va lansa alternativa la Android la toamna

Rich Hagen a fost cofondatorul unei companii de brokeraj care mai tarziu a fost cumparata de Ally Invest. Daca PayPal nu l-a angajat pe Rich Hagen pentru altceva, experienta lui in domeniul tranzactionarii de actiuni va fi fara indoiala utila daca compania va deveni o platforma de tranzactionare.

Ca sa fim cinstiti, interesul companiei nu e surprinzator. Pentru ca PayPal e o companie cunoscuta pentru interesul sau pentru investitii si a lansat anul trecut suport pentru monede virtuale care e o forma de investitii in ziua de azi, asa ca extinderea la tranzactionarea de actiuni n-ar fi o surpriza.

CITESTE SI:  De ziua eclipsei solare va fi confirmat probabil numele iteratiei Android O

Cu toate acestea, conform stirii, daca compania din Statele Unite se va extinde la asta, probabil nu se va intampla in acest an.

Pentru ca compania PayPal din SUA sa poata fi o platforma de tranzactionare, compania nu va avea de ales decat sa completeze un proces de membru prin FINRA, un proces care ar putea dura 8 luni, ceea ce inseamna ca lucrurile se vor concretiza cel mai devreme in anul 2022. Ce crezi despre asta? Crezi ca compania PayPal din Statele Unite se va extinde intr-adevar la tranzactionarea de actiuni?