Ce anume indica faptul ca Huawei va lansa un TV smart

Ce anume indica faptul ca Huawei va lansa un TV smart

E posibil ca compania chineza Huawei va intra mai in paine pe piata TV-urilor smart, indica publicatia AndroidHeadlines. Stirile de anul trecut indicau ca compania chineza va folosi brandul Honor pentru acel televizor inteligent.

Compania chineza a lansat deja un astfel de dispozitiv in 2014 si care se numea Honor A55, asa ca nu pare ceva neobisnuit ca compania chineza sa intre pe piata televizoarelor inteligente.

Huawei s-ar putea gandi la intrarea pe piata TV-urilor smart, daca e sa ne luam dupa inregistrarea unei noi marci comerciale. Compania a solicitat o noua marca comerciala pentru a rezerva sintagma “Huawei AI Window“.

CITESTE SI:  Cum e folosit smartphone-ul ca scaner cu ultrasunete in Africa

Descrierea marcii comerciale mentioneaza ca poate fi utilizata pentru TV-uri smart si pentru panouri LCD. Stirile anterioare au indicat ca compania chineza ar putea lansa un nou televizor inteligent sub umbrela brandului sau Honor.

Aceasta noua marca comerciala indica faptul ca TV-ul smart ar putea fi lansat sub umbrela Huawei, chiar daca compania intentioneaza sa lanseze unul sub umbrela Honor.

CITESTE SI:  iPhone 11 va avea un ecran similar cu aceste smartphone-uri rivale, spun surse

Compania chineza a lansat deja unul, Honor A55 care era un TV inteligent cu ecran LG care a fost lansat in 2014. Nu exista alte informatii in afara de inregistrarea acestei marci comerciale.

Stirea nu mentioneaza unde a incercat Huawei sa inregistreze aceasta marca comerciala si cand. Companiile au obiceiul sa breveteze lucruri si sa inregistreze marci comerciale pentru dispozitive pe care s-ar putea sa nu le lanseze niciodata.

CITESTE SI:  Ce e posibil acum ca emulatorul NES al Nintendo Switch a fost hack-uit

Este o masura pentru viitor in cazul in care planurile se schimba. Un TV smart Huawei nu ar fi ceva prea neobisnuit. Exista multe companii din domeniul smartphone-urilor care au si game de TV-uri smart. Rivalul local Xiaomi este una dintre aceste companii. Ramane de vazut daca Huawei va lansa si asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *