fbpx
Ce anume ar putea inlocui bretonul pe smartphone-ul OnePlus 7

Ce anume ar putea inlocui bretonul pe smartphone-ul OnePlus 7

Ne aflam la doar cateva saptamani distanta de debutul smartphone-urilor OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro, iar masinaria de promovare a companiei chineze merge la foc continuu.

Un anunt al companiei chineze in New York Times a confirmat ca cele doua smartphone-uri nu vor avea breton. Acel breton va fi inlocuit de compania chineza cu altceva.

Pe baza informatiilor neoficiale pe care le-am vazut, pare ca smartphone-ul OnePlus 7 nu va veni cu breton pe ecran. In schimb, compania chineza ar putea opta pentru o camera popup.

CITESTE SI:  De ce Google va incepe sa vanda propriile chei de securitate

Te intrebi cat de adevarate sunt aceste zvonuri? Se pare ca compania chineza Oneplus le-a confirmat mai mult sau mai putin. Intr-un anunt publicat in ziarul New York Times, compania chineza a promovat unele dintre caracteristicile viitoare ale smartphone-ului viitor, una dintre ele fiind lipsa bretonului pe ecran.

Aceasta e o intorsatura interesanta de situatie. Asta pentru ca, anterior, compania chineza i-a incurajat pe clientii sai sa se obisnuiasca cu bretonul.

CITESTE SI:  LG G8 ThinQ ar putea fi primul smartphone LG cu display 4K

Acum se pare ca compania renunta la breton pentru OnePlus 7. De asemenea, anuntul din New York Times pare sa ia la misto rivalii producatori de smartphone-uri.

De exemplu, compania chineza pare sa fi luat in deradere Apple cu sintagma “no random music” care se refera la faptul ca Apple a crezut ca este o idee buna sa includa muzica preincarcata pe iPhone-urile clientilor sai.

CITESTE SI:  Acestea sunt controlerele mobile de gaming ale Nacon pentru xCloud

De asemenea, s-ar putea ca compania chineza a ironizat si Samsung cu sintagma “No $2,000 price tag”. Probabil s-a referit la pretul smartphone-ului Samsung Galaxy Fold care s-a lansat la un pret de 1980 de dolari.

Desigur, ramane de vazut cum va fi cu adevarat smartphone-ul OnePlus 7 care nu are breton. Pe data de 14 mai ar trebui sa avem noi informatii oficiale despre OnePlus 7.