fbpx

Ce anume a cauzat intreruperea retelei sociale Twitter pentru o multime de utilizatori

Ce anume a cauzat intreruperea retelei sociale Twitter pentru o multime de utilizatori

La o zi dupa ce s-a incercat sa se decida daca reteaua sociala Twitter ar trebui sau nu sa permita divulgarile de informatii pe cale neoficiala si dupa ce republicanii din Senatul Statelor Unite au lansat ideea de a expedia o citatie catre CEO-ul Jack Dorsey al companiei pe motiv ca blocheaza informatii despre democratul Joe Biden, aceasta retea sociala a avut o intrerupere si a devenit inaccesibila pentru o multime de utilizatori.

Desi utilizatorii Twitter vechi retin faptul ca aceasta retea sociala avea erori in mod regulat, in ziua de azi Twitter e destul de stabil. Ultima problema de amploare a aparut ca urmare a incalcarii securitatii in iulie. Dar acum a aparut altceva.

CITESTE SI:  De ce WhatsApp ar putea lua masuri legale impotriva unor companii

Pagina de stare a API-ului Twitter sustinea ca compania investigheaza iregularitati cu API-urile sale, in timp ce feed-urile nu au mai fost disponibile ieri incepand cu ora 17:35 ET, dupa cum a remarcat Down Detector.

CITESTE SI:  Cu ce defect s-au ales la nivel mondial unele playere Blu-ray Samsung

Unele publicatii au contactat compania pentru a lamuri cauza intreruperii. O intrebare importanta in acest caz e: unde migreaza utilizatorii Twitter cand aceasta retea sociala nu mai functioneaza? Pe Facebook? Discord? Reddit?

Conform unei postari de pe forumurile dezvoltatorilor retelei sociale, Jessica Garson de la companie a precizat: “Va multumim ca ne-ati contactat. In prezent, suntem constienti de aceasta intrerupere si lucram la remediere. Cateva componente par sa fi revenit deja”.

CITESTE SI:  Cum poti vedea cum suflarea ta cu CO2 afecteaza mediul inconjurator

Mai tarziu, pagina de stare a Twitter sustinea ca intreruperea a fost remediata si se pare ca Marcajele functioneaza acum. Un angajat al Twitter a explicat cauza intreruperii: “Schimbarea sistemului a apartinut de o migratie planificata care nu era chiar pregatita pentru a fi activata si pe care am declansat-o neintentionat inainte de a fi pregatita”. Problema a fost cauzata de o schimbare involuntara adusa sistemelor interne ale retelei sociale.