Ce alti producatori chinezi ar putea lucra la smartphone-uri pliabile

Ce alti producatori chinezi ar putea lucra la smartphone-uri pliabile

Odata ce industria de telefoane a adoptat cu fermitate tendintele displayului fara margini si cu breton, se pare ca smartphone-urile pliabile sunt urmatoarele la rand.

Am auzit de mult timp zvonuri conform carora compania Samsung are un smartphone pliabil pe teava. Se asteapta ca compania Samsung il va lansa anul viitor, iar stirile recente indica faptul ca compania Huawei doreste sa comercializeze un smartphone pliabil inaintea Samsung.

Este posibil ca Huawei nu este singurul producator chinez de telefoane care lucreaza la asta. Potrivit unei noi stiri, producatorii chinezi Xiaomi si Oppo de telefoane lucreaza de asemenea la smartphone-uri pliabile.

CITESTE SI:  Utilizatorii de Nokia 7 Plus pe Android P au fost trecuti la Oreo, fara niciun motiv aparent

Se spune ca companiile Xiaomi si Oppo lucreaza cu furnizorii pentru a se aproviziona cu componentele necesare pentru a dezvolta astfel de dispozitive.

Compania Samsung se va aproviziona cu displayurile de care este nevoie pentru smartphone-urile pliabile de la propria sa divizie de displayuri.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport 5G si camera de 48MP

Se pare ca compania Huawei se va aproviziona de la producatorii chinezi de displayuri, iar Xiaomi si Oppo ar putea proceda la fel. Companiile Samsung si Huawei au optat, se pare, pentru un design fold-in pentru dispozitivele lor, in timp ce Xiaomi ar fi optat pentru un design fold-out. Nu este clar in acest moment la ce design lucreaza Oppo.

Va fi interesant de vazut ce preturi vor percepe acesti producatori pentru smartphone-urile lor pliabile. Dispozitivul Samsung va fi probabil un dispozitiv de varf cu un pret pe masura.

CITESTE SI:  Edge va ramane intotdeauna browserul implicit pe Windows 10 S

Compania Xiaomi este cea mai bine cunoscuta pentru dispozitivele performante si cu preturi accesibile, iar fanii sai ar dori cu siguranta ca compania chineza Xiaomi sa aplice aceasta strategie si pentru smartphone-urile pliabile. Cert este ca destul de curand vor aparea telefoane care se pot indoi. Pretul lor e o alta chestiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *