fbpx

Ce alte tweeturi ale lui Donald Trump a restrictionat Twitter

Ce alte tweeturi ale lui Donald Trump a restrictionat Twitter

Presedintele Donald Trump din Statele Unite a publicat acum cateva zile cateva tweeturi, joi seara, iar jumatate dintre ele au fost restrictionate de compania Twitter din Statele Unite, din cauza continutului pe care acele tweeturi il contineau.

La cateva zile dupa alegeri, presedintele Donald Trump raspandeste “informatii false” despre presupuse fraude electorale. Presedintele american a postat 8 postari joi seara, iar jumatate dintre acestea au fost restrictionate de Twitter, blocand redistribuirile si raspunsurile la acele postari restrictionate.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Netflix ar vrea sa-si cumpere cinematografe

Postarile lui Donald Trump restrictionate de reteaua sociala Twitter din Statele Unite includ acuzatia ca observatorii electorali au fost impiedicati sa patrunda in statiile de numarare din Philadelphia si Detroit. Doua dintre tweeturi au constat in intregime in clipuri video difuzate de la conferinta de presa recenta a lui Donald Trump, in care acesta a formulat acuzatii nefondate de frauda electorala, sustin unii.

CITESTE SI:  Cum de e acest cip MORPHEUS nou imun la hack-uri

Acei oameni considera ca discursul lui Donald Trump a inclus acuzatii neintemeiate precum tweeturile, iar o parte dintre retelele TV din Statele Unite au intrerupt transmiterea conferintei de presa, din cauza “volumului ridicat” de dezinformare.

Totusi, aceasta actiune de restrictionare reprezinta o potentiala escaladare de la moderatorii Twitter care au adoptat anterior o abordare nehotarata cu privire la difuzarea in mod public a clipurilor video.

CITESTE SI:  Cum vor putea dronele DJI sa detecteze avioane si elicoptere

Twitter sustine ca nu va actiona impotriva organizatiilor de presa care publica clipurile video in cauza si ca va revizui tweeturile individuale, inclusiv declaratiile, pentru a stabili daca e necesara restrictionarea lor.

“Aceasta actiune este in conformitate cu politica noastra de integritate civica si vom restrictiona semnificativ implicarea utilizatorilor la aceste tweeturi”, a declarat un purtator de cuvant al companiei Twitter din Statele Unite.