fbpx

Ce alte servicii mai ofera Airbnb, in afara de cel de cazare

Ce alte servicii mai ofera Airbnb, in afara de cel de cazare

Airbnb si-a extins businessul, adica acum ofera mai multe servicii pe langa cel de a oferi cazare temporara. Noul serviciu Airbnb Adventures iti permite sa traiesti experiente mai tari decat o simpla cazare in locuinta unei gazde.

Serviciul Airbnb Adventures, iti permite, dupa cum indica si numele, sa traiesti niste aventuri. Compania a lucrat pentru asta cu companiile de turism din Tailanda. Pentru 435 de dolari pe saptamana, poti explora zonele de provincie din nordul Tailandei.

CITESTE SI:  La ce va folosi Google businessul broadband pe care il cumpara de la Nokia

Airbnb ar prefera mai degraba sa folosesti platforma sa pentru cazare in urmatoarea calatorie decat sa stai la un hotel. Dar platforma a evoluat si a devenit mai mult decat un serviciu care iti permite sa gasesti cazare in care sa stai.

Ai posibilitatea de a rezerva o varietate de experiente prin intermediul aplicatiei serviciului, pentru a-ti imbogati si mai mult viata cand calatoresti. Acum aplicatia vine cu ceva pentru cautatorii de experiente tari.

CITESTE SI:  Cand vor aparea primele smartwatch-uri BMW

Cu serviciul Airbnb Adventures, poti incepe tururi si calatorii intre trei zile si o saptamana care sunt peste turul obisnuit de mers pe jos. De exemplu, exista o aventura care iti permite sa descoperi zonele de provincie din nordul Tailandei pentru 435 de dolari pe saptamana.

Costul de calatorie include echipamentul, tranportul, mancarea si cazarea in acele zone din Tailanda. Nu Airbnb organizeaza aceste excursii. De fapt, Airbnb apeleaza la companiile locale de turism si la experti din Tailanda.

CITESTE SI:  Ce idee similara Switch a avut Nintendo in trecut

De asemenea, foloseste un tert pentru a verifica certificarile necesare pentru anumite tipuri de activitati intr-un mod sigur. Este inca o modalitate pentru companie de a genera venituri dincolo de serviciul sau principal, adica cel de a conecta posesorii de locuinte cu vizitatorii care doresc sa inchirieze temporar o camera sau intreaga locuinta, in scop de cazare.