Ce alta trupa K-Pop a doborat recordul de vizualizari pe 24 de ore al YouTube

Ce alta trupa K-Pop a doborat recordul de vizualizari pe 24 de ore al YouTube

O trupa K-Pop, de fapt cea mai populara trupa de tineri din lume, a doborat recordul pentru cele mai multe vizualizari in primele 24 de ore pentru un videoclip pe YouTube.

Aceasta formatie a doborat recordul pe 24 de ore de pe YouTube al unei alte formatii K-Pop care se numeste BLACKPINK si care a generat cu un videoclip 56,7 milioane de vizualizari in primele 24 de ore pe YouTube. Formatia BTS, ca despre ea e vorba, a reusit si sa atraga milioane de comentarii cu clipul sau.

CITESTE SI:  Bateriile pentru case ale Tesla au parte de competitie din partea Mercedes-Benz

Sa spunem ca genul de muzica K-Pop si trupele care o creeaza sunt cunoscute ar fi o subestimare uriasa. Fanii K-Pop sunt unii dintre cei mai dedicati fani ai oricarui gen.

Astfel, are logica ca recordul de vizualizari care a fost stabilit de o trupa a fost doborat de o alta trupa K-Pop dupa doar o saptamana. Formatia BLACKPINK a generat pe YouTube 56,7 milioane de vizualizari in primele 24 de ore cu un videoclip.

CITESTE SI:  VIDEO: Alibaba vrea sa vanda masini din automate de vanzare. Nu mai cumperi sucuri, cumperi masini

Acesta a fost un record care a rezistat doar o saptamana, pana ce o alta trupa K-Pop (BTS) a lansat un alt videoclip. Acesta a generat 78 de milioane de vizionari in prima zi de cand a fost incarcat pe YouTube, doborand astfel recordul BLACKPINK cu destul de mult.

Si nu-i numai atat. Videclipul celor de la BTS a primit si peste doua milioane de comentarii in primele 24 de ore pe YouTube. De asemenea, se afla pe drumul cel bun de a depasi recordul de vizualizari pentru primele 3 zile al videoclipului celor de la BLACKPINK (100 de milioane de vizualizari), avand in vedere ca videoclipul BTS a trecut deja de 95 de milioane de vizualizari.

CITESTE SI:  Cand vor sosi TV-urile 8K LG si cam ce preturi vor avea

Nu este foarte surprinzator faptul ca acest record a fost doborat de BTS pe YouTube, una dintre cele mai cunoscute trupe K-Pop din intreaga lume. Poate ca viitorul lor videoclip va avea si mai mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *