fbpx

Ce alta companie doreste un serviciu de streaming de jocuri

Ce alta companie doreste un serviciu de streaming de jocuri

O alta companie planifica, se pare, un serviciu de streaming de jocuri, potrivit unor cinci persoane familiarizate cu chestiunea si care doresc sa ramana anonime.

Acesta ar functiona ca un fel de Netflix pentru jocuri, permitand utilizatorilor care platesc o suma de bani sa acceseze o lista de jocuri incluse.

Este vorba despre compania Apple care a inceput sa discute cu dezvoltatorii cu privire la un serviciu de streaming in cea de-a doua jumatate a anului 2018.

CITESTE SI:  De ce Apple vrea ecrane OLED de la Samsung pentru iPad si MacBook

Adaugati Apple la lista companiilor care lucreaza la propriile servicii de streaming de gaming. O noua stire sustine ca compania din Cupertino, California, este in discutii cu dezvoltatorii cu privire la o astfel de platforma de streaming.

Companii ca Microsoft au confirmat deja intentia de a lansa astfel de platforme, in timp ce Sony are deja una gata si functionala.

Cheddar informeaza ca Apple se gandeste la lansarea propriului serviciu de streaming de jocuri. Nu este clar in acest moment ce platforme va suporta serviciul de streaming, ce jocuri ar putea oferi si ce pret s-ar putea percepe.

CITESTE SI:  Ce pret de pornire au noile SSD-uri Samsung ieftine

Exista posibilitatea ca compania Apple din Cupertino va renunta la acesta inainte de a-l lansa, daca compania nu este multumita de acesta. Stirea sustine ca Apple a discutat in calitate de editor cu dezvoltatori pentru jocurile lor, dorind sa preia conducerea distributiei si promovarii pentru unele jocuri.

CITESTE SI:  Ce asistent virtual cu AI ar putea incorpora masinile Honda

Apple nu a confirmat oficial sau negat nimic in acest moment, asa ca tratati aceste informatii cu o doza de precautie. Totusi, nu ar surprinde pe nimeni daca compania ar lansa o astfel de platforma.

Apple a efectuat investitii majore in divizia sa de servicii in ultimii ani, iar un serviciu de streaming de gaming ar fi urmatorul pas logic.