fbpx

Ce “album” de melodii a inregistrat Microsoft

Ce album de melodii a inregistrat Microsoft

Conform unei noi stiri, compania Microsoft din Statele Unite a postat pe Twitter un anunt pentru un album care, conform anuntului, contine 4 CD-uri si 60 de melodii. Desi anuntul e autentic si a fost postat de compania din SUA pe Twitter, de fapt albumul de melodii nu exista.

Microsoft a postat pe Twitter o reclama pentru un album de melodii de sarbatori care se numeste Microsoft Holiday Hits, un album care de fapt nu exista. Reclama indica faptul ca albumul contine 4 CD-uri si 60 de melodii festive. Dar acest album nu exista.

CITESTE SI:  LG G4 obtine un scor mare pentru usurinta reparatiei

Compania din Statele Unite a lucrat intens pentru a inregistra oricum versiuni tematice Microsoft ale melodiilor clasice de Craciun. Unii apreciaza rezultatul, cum ar fi umorul si glumele groaznice. Pana acum, cel mai ofensator colind reinterpretat este “Bingle Bells”:

Bingle Bells, Bingle Bells / Bing goes all the way

Oh what fun it is to surf the World Wide Web today, hey.

CITESTE SI:  Apple explica de ce iPhone 11 acceseaza locatia, desi utilizatorul a dezactivat accesarea locatiei

Totusi, trebuie sa-i acordam companiei Microsoft credit si pentru niste melodii inventate. “Deck the halls with ’90s Clip Art” suna ca o tema recenta pentru o petrecere de sarbatori. Iar “Windows Wonderland” este destul de inteligent.

Intregul clip video este prezentat in stilul unei vechi reclame tematice de Craciun. Compania din Statele Unite a participat anul acesta la un maraton de vanzari de sarbatori.

Microsoft a vandut online pulovere cu tematica MS Paint si Windows, dar in acest moment stocurile sunt epuizate. Un anunt Xbox de mai devreme in aceasta saptamana – care trebuie sa fie mentionat – a fost pentru un scurtmetraj realizat de regizorul Taika Waititi al filmului “Thor: Ragnarok”.

CITESTE SI:  Cum a fost de folos Apple Watch unui individ care era cu bicicleta in munti

Putem presupune ca reclama companiei Microsoft din Statele Unite pentru albumul de melodii a fost alcatuita in asa fel incat sa fie memorabila, acesta fiind punctul central.