fbpx

Ce actor ar putea juca in noul film Matrix posibil in dezvoltare

Ce actor ar putea juca in noul film Matrix posibil in dezvoltare

Se pare ca Warner Bros. are pe teava un nou film din franciza Matrix. Geeks WorldWide a aflat din auzite ce actor va juca in noul lungmetraj aflat in dezvoltare si cine l-ar putea regiza.

Lungmetrajul este in dezvoltare cu numele de cod “Project Ice Cream”. Acesta e in prezent in dezvoltare, iar filmarile ar putea avea loc in Chicago, Illinois.

Se spune ca Zak Penn a scris scenariul si ca actorul Michael B. Jordan ar putea juca rolul personajului principal. Acest actor a jucat anterior in “Creed”.

CITESTE SI:  De ce Wall Street Journal a fost spart

Primul film Matrix a fost destul de revolutionar, iar multi isi amintesc de acesta cu placere. Continuarile sale sunt inca in dezbatere, unii fiind de parere ca cele doua continuari Matrix au pierdut farmecul primului film, in timp ce altora le place intreaga trilogie.

Pasionatii trilogiei au o veste buna, ar putea aparea un nou film Matrix. Asta conform unei stiri de Geeks WorldWide care sustine ca exista voci care spun ca exista in dezvoltare un nou film Matrix si ca in acesta va juca nimeni altul decat actorul Michael B. Jordan.

CITESTE SI:  Filmul Spider-Man 3 al Sony s-ar putea lansa in ciuda acestui fapt

Publicatia sustine ca nu poate confirma daca acest lucru e adevarat, dar ar trebui mentionat ca aceasta nu e prima data cand se aud zvonuri cu privire la un lungmetraj Matrix nou.

In 2017, The Hollywood Reporter a sustinut ca Warner Bros. doreste sa relanseze franciza, dar ramane de vazut daca acest nou film va fi o reluare a seriei sau daca va fi un fel de continuare.

CITESTE SI:  In ce ani va fi stabilita actiunea filmului Femeia Fantastica 2

Cu toate acestea, s-a indicat ca Lana Wachowski (regizoarea care a regizat primele trei lungmetraje Matrix, impreuna cu Lilly Wachowski) s-ar putea intoarce pentru a regiza al patrulea lungmetraj in care va juca actorul Michael B. Jordan.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Acum putem doar spera ca noul film aflat posibil in dezvoltare va fi cel putin la fel de bun ca primele trei.