Cati oameni planuiesc sa treaca la iPhone-urile din 2018

Destul de multi oameni planuiesc sa treaca la iPhone-urile din 2018

Un nou sondaj realizat de Loup Ventures arata ca destul de multi proprietari de iPhone-uri intentioneaza sa efectueze un upgrade la noul model din 2018, noteaza analistul Gene Munster.

Smartphone-urile companiei Apple devin tot mai scumpe, ceea ce inseamna ca, pentru proprietarii de iPhone-uri care doresc sa efectueze un upgrade, acest lucru ar putea fi destul de costisitor.

Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda costurilor, upgrade-urile clientilor Apple par sa ramana oarecum constante, potrivit unui sondaj recent realizat de Loup Venture a lui Gene Munster.

CITESTE SI:  Specificatiile posibile ale lui Sony Xperia Z4 au fost dezvaluite

Conform sondajului, s-a constatat ca 22% dintre proprietarii actuali de smartphone-uri Apple intentioneaza sa-si schimbe dispozitivele cu noile iPhone-uri care vor fi lansate in 2018.

Acest procent este usor mai mic fata de cel de anul trecut de 23%, dar o imbunatatire majora fata de 2016 cand doar 15% dintre cei chestionati au spus ca doresc sa treaca la un smartphone Apple nou.

CITESTE SI:  Continutul rusesc a ajuns la mult mai multi oameni decat a spus Facebook initial

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca clientii care intentioneaza sa-si schimbe iPhone-urile si cei care pun practica asta sunt doua lucruri foarte diferite.

S-ar putea sa existe o varietate de factori care il vor determina pe client sa se razgandeasca si sa nu-si mai schimbe smartphone-ul Apple cu unul nou in 2018. Acestea fiind spuse, Munster sustine ca upgrade-urile de iPhone incep sa devina atat de previzibile incat el sustine ca investitorii ar putea incepe sa le vada ca pe un fel de abonament.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video demonstreaza inregistrarea video 4K de pe iPhone 6s Plus

Unii analisti au prezis ca Apple se va bucura de o super-perioada cu lansarea lui iPhone X, desi nu pare sa se fi intamplat inca. Cu toate acestea, Munster a lasat usa deschisa posibilitatii ca acest lucru s-ar putea intampla in anul fiscal 2019, perioada despre care se zvoneste ca va fi cea in care Apple va lansa un iPhone X chiar mai mare.