Cati magneti are iPad Pro de poate sta lipit de frigider

Cati magneti are iPad Pro de poate sta lipit de frigider

Cand Apple a anuntat ca lanseaza o noua versiune a tastaturii Smart Keyboard pentru noul iPad Pro – care se lipea de tableta  cu ajutorul magnetilor – nu ne-am gandit prea mult la asta.

Dar fara un mecanism de blocare prezent, Apple trebuie sa se asigure ca pinii Smart Connector de pe tastatura gasesc rapid si usor pinii Smart Connector din partea din spate a lui iPad Pro, de fiecare data, pentru ca tastatura sa functioneze.

Se spune ca Apple a folosit unul sau doi magneti pentru a se asigura ca tastatura ramane in loc. Dar, pentru precizie, se spune ca Apple a folosit peste 90 pe spatele noii tablete iPad Pro.

CITESTE SI:  Google si-ar putea aduce aplicatiile pe Windows 10 Mobile

Noul iPad Pro al Apple vine cu cativa magneti, in caz ca nu ai observat. Un test efectuat de Pocket-lint a dezvaluit ca tableta contine pana la 90 de magneti in partea din spate.

Daca credeai ca magnetii sunt doar pentru Apple Pencil sau pentru Smart Keyboard, mai gandeste-te. De fapt, exista atat de multi magneti in partea din spate a lui iPad Pro incat cei de la Cult of Mac au inceput sa se intrebe: ar putea fi folosita tableta ca magnet de frigider?

CITESTE SI:  Cineva tocmai a construit un joc Super Mario pentru Touch Bar-ul de pe MacBook Pro

Se pare ca da. Intr-un test efectuat de Charlie Sorrel de la Cult of Mac, acesta a incercat sa lipeasca tableta pe frigiderul sau si a descoperit ca se lipeste.

Nu suntem siguri cat de puternici sunt acesti magneti si daca ar trebui sa ramane pe tableta iPad Pro. Dar avand in vedere cat de mult costa noile tablete iPad Pro ale Apple, credem ca exista  alte metode mai ieftine de lasare de notite pe frigider, sau de pus niste schite si desene.

CITESTE SI:  Soferii Uber sunt obligati sa ia pauze de sase ore

Totusi, presupunem ca ideea transformarii unui frigider obisnuit intr-unul inteligent este una atractiva. In orice caz, nu recomandam sa incercati acest lucru cu dispozitivul dv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *