fbpx

Cati bani cheltuie jucatorii Fortnite in medie in joc

Cati bani cheltuie jucatorii Fortnite in medie in joc

Jocul shooter multiplayer Fortnite al Epic Games genereaza o suma imensa de bani in fiecare luna. Numai in luna martie, acest titlu a generat o suma de peste 200 de milioane de dolari din microtranzactii, pentru ca jucatorii platesc pentru a debloca skin-uri de aspect in joc.

Fortnite Battle Royale al Epic este un joc incredibil de popular printre jucatori, iar unii cred ca asta se datoreaza unei combinatii de mai multi factori, inclusiv modul de joc si, de asemenea, faptul ca este gratuit.

CITESTE SI:  O companie din Wisconsin le ofera angajatilor implanturi cu cipuri

Cu toate acestea, in cazul majoritatii jocurilor gratis exista implementate achizitii care ajuta la generarea de venituri pentru dezvoltatori, iar Fortnite nu este o exceptie.

De fapt, s-a spus recent ca Fortnite a reusit sa genereze 100 de milioane de dolari doar pe platforma iOS a Apple, lucru impresionant avand in vedere ca acesta a fost lansat acum doar cateva luni in urma.

Acestea fiind spuse, cat de multi bani cheltuie jucatorii? Potrivit unui sondaj recent realizat de LendEDU, s-a constatat ca, in medie, jucatorul Fortnite cheltuie 84,67 de dolari.

CITESTE SI:  Aplicatia VPN gratuita a Opera se inchide, ce serviciu ne recomanda compania

Dintre cei care au cheltuit bani in Fortnite, 58,9% au sustinut ca au cheltuit pentru caracteristici de aspect. 18,06% au sustinut ca au cheltuit bani in joc pentru planoare, 13,52% dintre jucatori pentru uneltele de recoltare, in timp ce 9,52% dintre jucatori si-au cheltuit banii pentru emote-uri sau animatii de dans.

CITESTE SI:  Cum ar putea reveni compania de smartphone-uri ZTE din nou in afaceri in Statele Unite

Pe baza acestui fapt, nu este surprinzator faptul ca multi jucatori par sa fie mai mult decat bucurosi sa-si cheltuie banii in jocul companiei Epic Games. In timp ce Fortnite este disponibil pe iOS, PS4, Xbox One, PC si Nintendo Switch, exista planuri pentru ca acesta sa ajunga si pe Android in aceasta vara, ceea ce inseamna mai multi bani pentru dezvoltatori.