fbpx

Cati ani de update-uri software promite OnePlus

Cati ani de update-uri software promite OnePlus

OnePlus rezolva in sfarsit una dintre cele mai mari ingrijorari legate de smartphone-urile sale de la inceputurile companiei – longevitatea suportului software. Potrivit forumurilor OnePlus, avem in prezent detalii oficiale cu privire la noul Program de Intretinere Software.

Compania incheie in sfarsit speculatiile legate de longevitatea suportului software pentru smartphone-urile sale. Compania a anuntat oficial Programul de Intretinere Software, promitand sa le ofere utilizatorilor cea mai buna intretinere software si cele mai bune update-uri.

CITESTE SI:  Orasul New York va inlocui MetroCard cu plati fara contact

Compania confirma ca va oferi doi ani de update-uri obisnuite pentru toate smartphone-urile sale. Programul oficial de intretinere software confirma faptul ca vor exista doi ani de update-uri de la data de lansare a dispozitivului.

Acestea includ si variantele T ale smartphone-urilor sale. Update-urile care sunt lansate in acesti doi ani vor contine versiuni Android, patch-uri de securitate Android, functii noi si corectii de erori.

Toate smartphone-urile OnePlus vor primi, de asemenea, trei ani de update-uri cu patch-uri de securitate Android care vor fi lansate la fiecare doua luni. Programul de intretinere cu update-uri software OnePlus este acum in vigoare si se aplica pentru OnePlus 3 si 3T, 5, 5T si OnePlus 6.

CITESTE SI:  Malware-ul Mac Dok este primul trojan la scara larga pentru Mac

Se va aplica – in mod evident – si tuturor smartphone-urilor pe care compania le va lansa in viitor. Compania a dezvaluit, de asemenea, pe forumurile sale ca a inceput sa publice ultima editie beta deschisa pentru OnePlus 3 si 3T.

CITESTE SI:  Lenovo Vibe S1 ar putea fi primul smartphone din lume cu camera dual selfie

Se spunea ca are de gand sa lanseze o versiune stabila pentru testerii beta pana la inceputul lunii iulie. Conform noului program, aceste smartphone-uri vor continua sa primeasca update-uri OTA obisnuite pana in noiembrie 2018, pe langa un an suplimentar de patch-uri de securitate Android. Stiri destul de bune pentru cei care detin telefoane produse de aceasta companie din China.