Cate telefoane Nokia au fost vandute din 2017 incoace

Cate telefoane Nokia au fost vandute din 2017 incoace

Acum ceva timp, compania HMD Global a implinit 2 ani, a fost infiintata pe 1 decembrie 2016. Dupa aproape o luna de la infiintare, primul sau telefon a inceput sa fie vandut si este vorba despre Nokia 6.

HMD Global este companie care a readus la viata smartphone-urile Nokia. Aceasta companie a cumparat drepturile pentru brandul odata popular acum cativa ani in urma si a lansat primul smartphone cu acest brand, Nokia 6, la inceputul anului 2017.

De atunci, HMD Global a lansat mai multe telefoane, iar compania a dezvaluit ca pana acum a vandut peste 70 de milioane de telefoane cu acest brand. Este o realizare impresionanta pentru compania care a reinceput vanzarea dispozitivelor Nokia.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce fel de smartphone de varf ar putea dezvalui Motorola si cand

Nenumarate recenzii ale telefoanelor Nokia au laudat HMD Global pentru faptul ca se descurca bine pe o piata in care multi nu prea au succes.

Noul director de marketing german al HMD Global, Britta Gerbracht, a dezvaluit intr-o conferinta de presa de anul trecut ca compania a vandut peste 70 de milioane de telefoane cu acest brand din 2017 cand a inceput inceput sa le comercializeze.

CITESTE SI:  VIDEO: Macintosh II din 1987 a fost portat pe un smartwatch

Acest numar de dispozitive vandute include atat telefoanele simple, cat si smartphone-urile. S-a mai dezvaluit ca majoritatea clientilor care au cumparat aceste dispozitive sunt barbati cu varste de peste 35 de ani si care au cumparat anterior telefoanele brandului finlandez cazut in dizgratie inainte ca HMD Global sa-l preia.

Dispozitivele mai ieftine ale companiei s-au descurcat destul de bine pe piata, Nokia 6.1 fiind cel mai bine vandut dispozitiv in aceasta perioada.

CITESTE SI:  McAfee spune ca victimele hack-urilor nu ar trebui sa plateasca rascumpararile

Modelele de varf ca Nokia 8 Sirocco vandute nu s-au descurcat la fel de bine pe cat a sperat compania. In luna decembrie, s-a spus ca HMD Global va lansa un nou smartphone de varf in viitor, doar s-a mai spus si ca acest lucru nu se va intampla inainte de sfarsitul anului 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *