Cate smartphone-uri pliabile va produce Samsung initial

Cate smartphone-uri pliabile va produce Samsung initial

Samsung nu a dezvaluit cum trebuie smartphone-ul pliabil la Conferinta Dezvoltatorilor Samsung, dar a prezentat ecranul care se poate plia. Dispozitivul a fost ascuns intr-o cutie neagra care a permis companiei sa dezvaluie ecranul fara sa dezvaluie designul.

La Conferinta Dezvoltatorilor Samsung de acum ceva timp, compania a prezentat oficial smartphone-ul sau pliabil. Designul telefonului a fost ascuns, dar am apucat sa vedem cum functioneaza dispozitivul si la ce ar trebui sa ne asteptam.

Inca nu s-a spus vreun cuvant despre vreo lansare, dar se pare ca, in ceea ce priveste disponibilitatea, s-ar putea ca Samsung nu va produce prea multe unitati ale smartphone-ului pliabil la inceput.

CITESTE SI:  Cate telefoane Nokia au fost vandute din 2017 incoace

Conform unei stiri din Coreea de Sud, se pare ca Samsung va produce initial un milion de unitati ale smartphone-ului pliabil. Aceasta stire pare sa corespunda cu o stire anterioara care indica faptul ca acel dispozitiv ar putea fi un dispozitiv limitat ca productie.

Desi 1 milion de unitati nu sunt putine, acest numar este considerabil mai mic decat numarul de unitati in care compania vinde telefoanele Galaxy S si Galaxy Note.

CITESTE SI:  Ce-ar putea cumpara Netflix cu zeci de milioane de dolari

Noua stire indica faptul ca compania ar putea creste productia smartphone-ului pliabil daca exista cerere pentru acesta. Aceasta nu este prima data cand vedem ca Samsung testeaza piata.

Acum cativa ani in urma, compania a lansat Galaxy Round, un telefon care a testat reactia pietei la telefoanele cu ecrane flexibile, ceea ce a dus la telefoane Galaxy S si Note cu displayuri cu margini curbate.

CITESTE SI:  Cum si-a gasit un surfer smartwatch-ul pierdut in ocean cu 6 luni inainte

De asemenea, nu exista niciun cuvant despre pret, dar ultima data am auzit ca smartphone-ul pliabil ar putea avea un pret de 2000 de dolari. Deci adoptarea acestui smartphone pliabil ar trebui sa fie destul de dificila, dar pretul de 2000 de dolari e doar un zvon, asa ca tratati aceste informatii cu o doza de precautie. Speram ca Samsung va avea in viitor mai multe informatii pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *