Cate smartphone-uri iPhone X s-au vandut pana acum

Cate smartphone-uri iPhone X s-au vandut pana acum

Dat fiind faptul ca compania Apple va dezvalui oficial iPhone-urile de urmatoare generatie (daca nu le-a dezvaluit deja), a aparut o noua stire de Counterpoint Research care a dezvaluit ca vanzarile predecesorului, iPhone X, au depasit 60 de milioane de unitati dupa 10 luni.

iPhone 6 al Apple a fost unul dintre cele mai bine vandute telefoane ale companiei in ultimii ani. Acesta a reusit sa se vanda in 60 de milioane de unitati in 6 luni, iar in mai putin de un an de zile a reusit sa se vanda in 90 de milioane de unitati.

CITESTE SI:  HP Elite X3 este un powerhouse de productivitate cu Windows 10 Mobile

Potrivit datelor de la Counterpoint Research, iPhone X pare sa ramana in urma. Apple inca nu a dezvaluit oficial cat de multe unitati ale lui iPhone X au fost vandute pana acum, dar, bazandu-ne pe datele de la Counterpoint Research, pare ca s-a vandut in 63 de milioane de unitati pana acum.

Cu siguranta nu e un numar mic, dar, asa cum am spus, iPhone 6 a avut nevoie de jumatate de an pentru a ajunge la acest numar de vanzari, ceea ce inseamna ca vanzarile lui iPhone X sunt destul de reduse si pare putin probabil ca va reusi sa se vanda in 90 de milioane de unitati, mai ales ca noile smartphone-uri Apple pentru 2018 sunt chiar dupa colt.

CITESTE SI:  Cat de sumbra e situatia in China pentru iPhone-urile Apple

Acestea fiind spuse, Counterpoint Research nu crede ca lucrurile sunt atat de sumbre pentru Apple, deoarece compania crede ca iPhone-urile pentru 2018 – care constau in trei modele diferite cu preturi diferite – vor ajuta practic la cresterea veniturilor companiei Apple chiar mai mult.

CITESTE SI:  VIDEO: Cel mai nou aparat de sucuri Coca-Cola iti permite sa amesteci propriile arome cu smartphone-ul

De asemenea, se crede ca modelul LCD de 6,1 inci ar putea fi cel care va constribui la cresterea vanzarilor. Cu toate acestea, exista stiri care sustin ca Apple ar putea amana intentionat modelul LCD de 6,1 inci pentru a vedea cat de bine se vand modelele mai scumpe.

In orice caz, ar trebui sa aflam mai multe detalii in curand, asa ca nu uitati sa reveniti mai tarziu pentru informatiile despre dezvaluirea oficiala a noilor smartphone-uri Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *