fbpx

Cate miliarde ar putea castiga Apple cu serviciul sau de streaming video

Cate miliarde ar putea castiga Apple cu serviciul sau de streaming video

Se zvoneste ca Apple lucreaza la propriul serviciu de streaming video cu care compania din Cupertino ar putea concura impotriva unor companii precum Netflix, Hulu si Amazon.

Se pare ca analistii par sa fie destul de optimisti in legatura cu serviciul de streaming al companiei din orasul Cupertino. Analista Katy Huberty de la Morgan Stanley a prezis ca platforma de streaming video i-ar putea aduce companiei din Cupertino miliarde de dolari.

Potrivit analistei Katy Huberty, aceasta estimeaza ca presupusul serviciu de streaming ar putea aduce companiei Apple peste 4 miliarde de dolari pana in 2025.

CITESTE SI:  Cum a avut loc primul accident al unei masini autonome Apple

Intr-un mesaj catre clientii sai, Katy Huberty a spus, “Credem ca Apple Video va deveni realitate mai devreme decat cred investitorii. Apple Video ajuta la sublinierea contributiei tot mai mari la crestere din partea Serviciilor”.

De asemenea, analista Katy Huberty recunoaste ca compania din Cupertino nu este prima companie cu astfel de servicii de streaming, dar crede ca aceasta companie are anumite avantaje care ar putea determina Apple sa aiba succes.

CITESTE SI:  Cum e Sony A7R Mark IV - camera mirrorless cu cea mai mare rezolutie din lume

“Desi nu este prima companie care vine cu asa ceva, numarul de clienti atractivi si loiali al companiei Apple, combinat cu sistemul de inscriere si plati facil ar putea aduce utilizatori catre serviciul sau de streaming video, chiar si cu un portofoliu de continut mai limitat fata de cel al Netflix”.

Compania din Cupertino nu a anuntat sau confirmat oficial nimic, asa ca ramane de vazut cum va fi serviciul de streaming video, ce va include, cate miliarde va aduce, cat de mult va costa si daca merita pentru utilizatori sa plateasca costul.

CITESTE SI:  Acesta e incarcatorul wireless MagSafe pentru smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Intre timp, compania Apple a fost ocupata cu achizitionarea de continut video, iar anumiti directori au fost recent reperati la Festivalul International de Film de la Toronto, acolo unde acestia pareau ca cumpara filme.