Cate conturi Netflix au urmarit serialul Stranger Things 3 in primele 4 zile

Cate conturi Netflix au urmarit serialul Stranger Things 3 in primele 4 zile

O multime de conturi Netflix au urmarit serialul Stranger Things 3 in primele patru zile de la lansarea sa pe platforma de streaming. Desigur, am invatat sa tratam cu precautie informatiile legate de vizionare venite de la aceasta companie, avand in vedere ca datele sale interne nu pot fi verificate in mod independent.

Compania Netflix a inceput incetul cu incetul sa dezvaluie informatii despre cat de bine se descurca continutul sau original. Compania a tinut dintotdeauna secrete informatiile legate de vizionare ale continutului sau.

CITESTE SI:  Ce eroare a comis algoritmul YouTube cu privire la clipurile video cu incendiul de la Notre Dame

La nu mult timp dupa ce compania a dezvaluit ca filmul Murder Mystery a inregistrat 30,9 milioane de vizionari de catre conturi, acum Netflix a dezvaluit ca Stranger Things 3 a fost urmarit de peste 40 de milioane de conturi in primele 4 zile.

Stranger Things 3 s-a dovedit a fi un succes pentru Netflix. S-a asteptat foarte mult sezonul al treilea al serialului si se pare ca a fost foarte bine primit.

CITESTE SI:  Twitter spune ca a interzis peste 200 de conturi de propaganda cu legaturi cu Rusia

Netflix a dezvaluit acum ca 40,7 milioane de conturi au urmarit serialul Stranger Things 3 in patru zile de cand toate episoadele au fost puse la dispozitie pentru streaming pe 4 iulie.

Pentru a pune acest lucru in perspectiva, aflati ca serialul Umbrella Academy a avut nevoie de o luna de zile pentru a ajunge la 45 de milioane de vizionari de catre conturi, iar acesta a fost unul dintre serialele de succes ale companiei din ultimii ani.

CITESTE SI:  Cat ar putea costa serviciul de streaming al Discovery

Stranger Things 3 a doborat acel record. Acest lucru determina ca Stranger Things sezonul 3 sa fie cel mai urmarit serial de pe Netflix in acelasi interval de timp.

Niciun alt film sau serial Netflix nu a fost urmarit de atat de multe conturi in primele patru zile. De asemenea, compania a subliniat ca 18,2 milioane de conturi au urmarit deja intregul sezon, ceea ce nu este deloc surprinzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *