Cate conturi false a eliminat Facebook pana acum in acest an

Cate conturi false a eliminat Facebook pana acum in acest an

Dupa ce a publicat regulile pentru comunitate acum ceva timp, Facebook – cea mai retea sociala din lume – a dezvaluit masura in care regulile sale se aplica. Compania isi descompune eforturile intr-un nou raport care va fi publicat trimestrial.

Eforturile sunt sortate in 6 categorii principale care includ nuditate pentru adulti, activitate sexuala, violenta grafica, propaganda terorista, discursuri care instiga la ura si conturi false.

Reteaua sociala Facebook a dezvaluit ca peste o jumatate de miliard de conturi false au fost eliminate pana acum in acest an. Raportul trimestrial va mentiona, de asemenea, cat continut care contravine regulilor a fost vazut de utilizatorii sai si cat a fost inlaturat inainte ca un utilizator sa fi raportat continutul care incalca regulile retelei sociale Facebook.

CITESTE SI:  Japonia ar planui un al treilea parc cu tema Disneyland

Oarecum nesurprinzator, conturile false si spam se afla in fruntea listei, iar in primul trimestru al acestui an, Facebook a eliminat 837 de milioane de mesaje spam si 583 de milioane de conturi false din reteaua sociala.

Compania a aplicat, de asemenea, regulile sale pentru 21 de milioane de elemente de nuditate si activitate sexuala, 1,9 milioane de elemente de propaganda terorista, 2,5 milioane de exemple de discursuri instigatoare la ura si 3,5 milioane de postari cu continut violent din reteaua sociala.

CITESTE SI:  Angry Birds va zbura in curand pe Tizen

Sistemele automatizate ale retelei sociale Facebook au reperat aproape 100% din spam si propaganda terorista, in timp ce 99% dintre conturile false au fost de asemenea reperate. “Noi credem ca o transparenta sporita tinde sa duca la cresterea raspunderii si responsabilitatii in timp, iar publicarea acestor informatii ne va determina sa ne imbunatatim si mai repede”, a scris Guy Rosen, vicepresedinte de management al produselor al Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *