fbpx

Cate conturi a suspendat Twitter in doar doua luni

Cate conturi a suspendat Twitter in doar doua luni

Twitter si-a intensificat brusc lupta impotriva conturilor false si dubioase, suspendand multe conturi pe zi in ultimele luni, o schimbare majora pentru a diminua fluxul dezinformarii pe platforma, potrivit datelor obtinute de The Washington Post.

Twitter a starpit serios activitatea daunatoare de pe platforma sa. A suspendat milioane de profile pana in prezent in acest an si se pare ca compania si-a sporit eforturile in ultimele luni.

O noua stire sustine ca Twitter a suspendat peste 70 de milioane de conturi numai in ultimele doua luni. Stirea de Washington Post informeaza ca rata suspendarii de conturi de Twitter pentru mai si iunie 2018 este dubla fata de rata de suspendare pentru octombrie 2017.

CITESTE SI:  De ce e posibil ca Apple Watch Series 6 va folosi acelasi ecran

Compania a dezvaluit intr-o postare detaliata luna trecuta cum se lupta cu spam-ul si automatizarea malware pe platforma sa. Compania dezvolta instrumente de invatare automata care vor identifica si vor actiona asupra retelelor spam si automate.

CITESTE SI:  De ce noile smartphone-uri Samsung s-ar numi Galaxy S20, nu Galaxy S11

Reteaua sociala a mentionat de asemenea ca, in mai 2018, sistemele sale au identificat si contestat peste 9,9 milioane de conturi spam si automate in fiecare saptamana. De asemenea, autorul mentioneaza ca aceasta crestere a ratei de suspendari va avea ca rezultat o reducere a utilizarii Twitter-ului pentru trimestrul al doilea al acestui an, dar un director de la Twitter a declarat publicatiei ca multe dintre conturile suspendate au postat rar tweet-uri.

CITESTE SI:  De-asta CEO-ul companiei Boeing demisioneaza

Asta se intampla de obicei in cazul conturilor spam. Astfel, acest lucru nu ar avea un impact semnificativ asupra utilizatorilor activi ai retelei sociale Twitter. Se poate stabili daca actiunile intreprinse de companie au avut sau nu un impact major asupra datelor de utilizare odata ce compania isi dezvaluie datele oficiale pentru acest trimestru. Dar mai avem putin de asteptat pana ce le va dezvalui.