Cat RAM si cat spatiu de stocare ar putea maxim integra Samsung Galaxy Note 9

Cat RAM si cat spatiu de stocare ar putea integra Samsung Galaxy Note 9

Daca esti in cautarea unui smartphone cu spatiu de stocare de 512GB, exista un singur dispozitiv pe care il poti cumpara acum, dar este cu greu accesibil ca pret. Dar acest lucru s-ar putea schimba mai tarziu in aceasta vara cand soseste smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9.

O stire spune ca cumparatorii norocosi vor putea cumpara smartphone-urile Galaxy Note 9 cu 8GB de RAM si 512GB de spatiu de stocare, ceea ce ar fi o realizare notabila pentru Samsung.

De-a lungul anilor, am vazut o crestere a cantitatii de RAM si cea a spatiului de stocare oferite de smartphone-uri. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece aplicatiile devin mai complexe si mai solicitante, iar acestea ar putea necesita mai mult RAM.

CITESTE SI:  Smartphone-ul LG Q6 va fi disponibil in Coreea de Sud, restul tarilor vor urma si ele - specificatii oficiale

De asemenea, fisierele noastre media devin tot mai mari, avand in vedere ca acele camere de pe smartphone-uri pot captura clipuri video la rezolutie 4K. Acesta este motivul pentru care nu iese total din discutie ideea ca viitorul smartphone Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea mai mult RAM si mai mult spatiu de stocare decat predecesoarele.

Potrivit unui tweet postat de Ice Universe, acesta a indicat ca o varianta a viitorului smartphone Samsung Galaxy Note 9 ar putea integra 8GB de RAM si un spatiu de stocare 512GB. Am vazut deja cum companii precum Apple au marit spatiul de stocare oferit de smartphone-urilor lor, in timp ce in trecut 64GB era maximul de spatiu de stocare pe care il puteai primi.

CITESTE SI:  Ce permit cele 36 de noi brese descoperite in LTE

Acesta este motivul pentru care faptul ca Samsung ar putea oferi un spatiu de stocare de 512GB nu prea ne socheaza. Cu toate acestea, avand in vedere ca memoria flash este inca oarecum scumpa, ne asteptam ca varianta de 512GB a lui Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi totusi destul de scumpa.

CITESTE SI:  Nokia 1100 este cel mai bine vandut telefon din lume

Am auzit cate ceva despre Samsung Galaxy Note 9 recent, iar un benchmark recent reperat a dezvaluit ca una dintre variantele telefonului ar putea integra un cip Exynos 9810.

Exista, de asemenea, afirmatii conform carora smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 cu 8GB de RAM si cu 512 GB spatiu de stocare ar putea fi anuntat mai devreme decat se astepta, posibil in luna iulie, dar probabil ca este cel mai bine sa tratati aceste informatii cu precautie pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *