fbpx
Cat RAM au noile iPhone-uri ale Apple

Cat RAM au noile iPhone-uri ale Apple

Noile iPhone-uri ale Apple inca nu au fost lansate, dar sunt disponibile deja cateva scoruri Geekbench. Acestea dezvaluie cat de rapide sunt noile dispozitive (si sunt foarte rapide), dar si cat RAM are fiecare model.

Acum scurt timp, Apple a anuntat iPhone Xs, Xs Max si iPhone XR. Acestea sunt cele mai recente iPhone-uri ale Apple si, ca de obicei, Apple a incercat sa pastreze lucrurile cat mai simple in timpul anuntarii dispozitivelor, ceea ce a insemnat ca cei care doreau sa stie mai multe detalii tehnice trebuiau sa intre singuri pe site-ul companiei.

CITESTE SI:  Ce zice Samsung despre defectarea ecranului smartphone-ului pliabil Galaxy Fold

Cu toate acestea, daca exista o caracteristica despre care Apple nu a pomenit pe site, aceea ar fi cantitatea de RAM cu care vin noile smartphone-uri ale companiei.

Generatia anterioara a venit cu 3GB de RAM, iar multi se intreaba pe buna dreptate daca noile modele vor avea la fel de multa memorie, sau daca vor avea mai mult.

Din fericire, se pare ca este a doua varianta, deoarece, potrivit rezultatelor recente ale Geekbench, se pare ca iPhone-urile companiei din Cupertino pentru 2018 vin cu 4GB de RAM, cu exceptia lui XR care ramane la 3GB.

CITESTE SI:  Ce anunturi interzice Google in China

Cantitatea de RAM pare a fi un capitol in care Apple nu este prea dornica sa se imbunatateasca. Multi au criticat iPhone-urile din cauza faptului ca aveau putina memorie.

S-a demonstrat ca iPhone-urile puse cap la cap cu telefoanele Android cu de doua ori mai mult RAM sunt mai rapide la lansarea aplicatiilor, dar, din cauza cantitatii mici de RAM, smartphone-urilor companiei din Cupertino le este greu sa mentina in fundal aplicatiile deschise.

CITESTE SI:  Gestul Apple pentru tanara al carei iPhone 6 a luat foc

In acelasi timp, dat fiind faptul ca compania isi proiecteaza propriul hardware si software, compania poate proiecta ceea ce are nevoie. Suntem siguri ca multora le-ar placea sa vada smartphone-uri Apple cu 6GB sau 8GB de memorie, dar deocamadata 4GB este destul pentru compania din Cupertino.