fbpx

Cat e de util cardul de debit al Samsung, Samsung Money

Cat e de util cardul de debit al Samsung, Samsung Money

Compania din Coreea de Sud tocmai a lansat propriul sau card de debit, iar acesta se numeste Samsung Money. Conglomeratul din Coreea de Sud sustine ca acest card de debit va veni cu anumite beneficii pentru utilizatorii sai.

Mai devreme in aceasta luna, compania a dezvaluit ca intentioneaza sa lanseze propriul sau card de debit. Acum compania din Coreea de Sud l-a lansat, iar acesta se numeste “Samsung Money by SoFi”.

Pentru cei nefamiliarizati, SoFi este compania pe care conglomeratul sud-coreean a ales-o ca partenera pentru cardul de debit. Cu toate acestea, spre deosebire de Apple Card care functioneaza ca un card de credit, Samsung Money este un card de debit.

CITESTE SI:  Niantic explica de ce Pokemon GO Fest din Chicago a fost un esec

Asta inseamna ca poti cheltui doar cati bani ai in contul bancar, deci nu vei putea cheltui mai mult decat ai in cont, ceea ce presupunem ca este un lucru bun deoarece astfel nu acumulezi datorii si nu esti dator bancii.

CITESTE SI:  Angajatii Google protesteaza din cauza implicarii companiei intr-un program AI cu armata

Cu toate acestea, Samsung Money va impartasi trasaturi similare cu cel al companiei Apple din Statele Unite. Adica Samsung Money nu va contine informatii inscriptionate pe acesta, cum ar fi numarul, data de expirare sau CVV-ul, acest lucru protejand utilizatorii de frauda si furt de identitate.

De asemenea, compania sud-coreeana sustine ca Samsung Money este asigurat FDIC pentru pana la 1,5 milioane de dolari. Potrivit lui Sang Ahn, vicepresedinte al Samsung Pay: “Telul nostru de a imbunatati viata de zi cu zi a utilizatorilor, punand instrumente capabile in folosul utilizatorilor Galaxy. Utilizatorii pot accesa servicii financiare mobile-first si sa obtina beneficii exclusive. Suntem incantati sa le permitem utilizatorilor nostri sa-si atinga visele financiare, permitandu-le sa cheltuiasca, sa economiseasca si sa-si sporeasca banii si sa-i acceseze cu usurinta si in siguranta”.