Cat de uimitor e smartphone-ul Vivo Apex 2019

Cat de uimitor e smartphone-ul Vivo Apex 2019

Compania Vivo este cunoscuta pentru prezentarea de concepte ambitioase de smartphone-uri la evenimente, iar unii au pariat ca aceasta companie va avea ceva de dezvaluit si la evenimentul MWC din luna februarie a acestui an.

Aceasta companie a dezvaluit Vivo Apex 2019. Acest smartphone e succesorul celui de anul trecut care avea o camera frontala popup (iesea din marginea superioara a telefonului) care mai tarziu a aparut si in telefonul Nex al acestei companii.

Smartphone-ul Apex 2019 duce lucrurile cu un pas mai departe prin implementarea 5G si a unui senzor de amprente “full display”. Este posibil ca producatorul chinez nu va livra telefonul in forma in care a fost dezvaluit.

CITESTE SI:  Cum incearca acum WhatsApp sa combata informatiile false

Cu toate acestea, unele dintre tehnologii ar putea aparea intr-un alt telefon. Asa a procedat producatorul chinez cu camera frontala popup aratata anul trecut.

Vivo Apex 2019 trece la designul dintr-o bucata ca Meizu Zero si renunta la toate butoanele, porturile si deschiderile. Are un design din sticla curbata “Super Unibody” care prioritizeaza raportul ridicat ecran/suprafata frontala.

Acesta este primul smartphone 5G al Vivo si va folosi modemul 5G Qualcomm X50. De asemenea, smartphone-ul integreaza un procesor Snapdragon 855, 12GB de RAM si un spatiu de stocare de 256GB.

Nu au fost oferite mai multe detalii despre acest smartphone Apex 2019 de la Vivo. Nu pare sa existe o camera frontala popup in acest concept, fata de conceptul de anul trecut.

CITESTE SI:  Cum lansezi Google Assistant cu asistentul virtual Siri

Vivo vrea ca oamenii sa se concentreze pe alte inovatii, cum ar fi “scanarea amprentelor full display” a lui Apex 2019. Acest lucru ar trebui, cel putin in teorie, sa-ti permita sa deblochezi dispozitivul Apex 2019 prin plasarea amprentei oriunde pe ecran.

Ramane de vazut daca acest lucru functioneaza. Unele dintre aceste tehnologii vor aparea in cele din urma pe smartphone-urile Vivo mai tarziu in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *