fbpx

Cat de rezistent e smartphone-ul OnePlus 7 Pro abuzurilor

Cat de rezistent e smartphone-ul OnePlus 7 Pro abuzurilor

Compania OnePlus a dezvaluit smartphone-ul OnePlus 7 Pro. Aceasta a tinut evenimentul de lansare in trei locatii diferite, inclusiv Bengaluru, New York si Londra, in acelasi timp.

Compania chineza a dezvaluit OnePlus 7 Pro acum ceva vreme. Este cel mai scump smartphone al companiei de pana in prezent. De asemenea, se intampla sa fie si cel mai plin de caracteristici.

De aceea este mai scump si poate tine piept smartphone-urilor de varf rivale. Esti curios in legatura cu rezistenta sa? Afla ca telefonul OnePlus s-a descurcat foarte bine intr-un test de rezistenta cu abuzuri.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii ar putea dezactiva butonul Bixby de pe Samsung Galaxy Note 9, in curand

Canalul de YouTube JerryRigEverything are probabil cel mai bun test de rezistenta online. Fiecare nou telefon ajunge sa fie testat acolo si asa ne formam o idee clara cu privire la cum va supravietui smartphone-ul utilizarii si abuzului.

La fel ca multe alte smartphone-uri de varf, OnePlus 7 Pro foloseste sticla rezistenta pentru protejarea ecranului. Sticla incepe sa se zgarie la nivelul 6 pe scara de duritate Mohs, zgarieturi mai profunde aparand la nivelul 7.

CITESTE SI:  De ce Tim Cook de la Apple crede ca programarea ar trebui sa fie predata la varste fragede

Compania chineza a folosit sticla rezistenta si pentru camera frontala popup, asa ca nici camera nu se zgarie usor. Acea companie a construit chiar si o caracteristica automata de detectare a caderii care va inchide automat mecanismul camerei cand simte ca smartphone-ul a fost scapat.

E destul de interesant. In ciuda faptului ca are cel mai mare ecran pe un telefon de la aceasta companie, pe langa faptul ca ecranul e de 90Hz, telefonul OnePlus 7 Pro rezistent se descurca bine la testul focului.

CITESTE SI:  De ce un sofer de masina Tesla a fost acuzat

Nu au aparut pixeli morti nici dupa ce o flacara a fost aplicata direct pe ecran timp de un minut. Toate aceste lucruri determina ca OnePlus 7 Pro sa fie un smartphone rezistent atragator pentru cei care cauta un telefon de varf decent care nu are un pret de 1000 de dolari.