fbpx

Cat de rapida va fi incarcarea rapida a smartphone-ului Huawei P30 Pro

Cat de rapida va fi incarcarea rapida a smartphone-ului Huawei P30 Pro

Agentia chineza de certificare TENAA a prezentat pe site-ul sau web specificatiile partiale ale viitorului smartphone Huawei P30 Pro. MWC 2019 a luat sfarsit, dar vor aparea mai multe in viitorul foarte apropiat.

In saptamanile urmatoare toti ochii vor fi atintiti asupra Huawei care va lansa urmatorul sau smartphone de varf, P30 Pro. Acest smartphone de varf este pregatit sa continue sirul de telefoane Huawei impresionante cu hardware grozav si cu software bun. Incarcarea rapida la acest smartphone de varf al companiei chineze va fi de 40W.

CITESTE SI:  Twitter dezvaluie accidental locatia unor utilizatori din cauza unui bug

Incarcarea rapida este o caracteristica pe care incepem sa o vedem pe din ce in ce mai multe smartphone-uri din ziua de azi. Vestea buna este ca se pare ca compania chineza va include aceasta caracteristica si in viitorul telefon Huawei P30 Pro.

Intr-o stire de MySmartPrice, aflam ca TENAA (agentia de certificare a Chinei) a dezvaluit cateva dintre specificatiile viitorului smartphone, iar incarcarea rapida este una dintre ele.

CITESTE SI:  In cat timp a reusit FBI sa deblocheze un iPhone 11 cu parola setata

Conform informatiilor, se asteapta ca P30 Pro va avea incarcare rapida de 40W, in timp ce P30 va suporta una de 22,5W – usor mai lenta, dar totusi destul de decenta.

Retineti ca incarcarea rapida de 40W nu este ceva chiar nou, avand in vedere ca si Mate 20 Pro din 2018 a fost lansat cu una de 40W.

Asta inseamna ca Huawei nu va creste viteza pentru a fi la egal cu rivalii sai, cum ar fi Oppo care ofera incarcare rapida de 50W. Cu toate acestea, incarcarea de 40W oferita de Huawei este mai buna decat cei 30W pe care ii ofera OnePlus.

CITESTE SI:  Se asteapta ca Apple va vinde in aceasta vara iPhone-ul cu numarul un miliard

In orice caz, se asteapta ca smartphone-urile Huawei P30 si P30 Pro vor fi anuntate oficial pe data de 26 martie la evenimentul propriu al companiei care va avea loc la Paris.