Cat de puternica e tableta iPad Pro (2018) fata de dispozitivele Windows

Cat de puternica este tableta iPad Pro (2018) fata de dispozitivele Windows

Acum ceva timp, niste teste au dezvaluit ca noile tablete iPad Pro ale Apple sunt aproape la fel de puternice ca laptopurile MacBook Pro ale companiei.

Acum se pare ca mai multe recenzii si teste efectuate de Laptop Mag au dezvaluit ca noul Apple iPad Pro puternic are scoruri benchmark care le depasesc pe cele ale rivalilor Windows.

De exemplu, in ceea ce priveste performanta multi-core (iPad-ul Apple foloseste un cip A12X Bionic octa-core), tableta iPad Pro puternica a obtinut un scor urias de 17.995 de puncte, in timp ce laptopurile si tabletele Windows, cum ar fi Dell XPS 13 cu Core i7 si Microsoft Surface Pro 6, au obtinut scoruri de numai 14.180, respectiv 13.025 de puncte.

CITESTE SI:  Ce date necriptate s-au recuperat dintr-o masina distrusa de la Tesla

De asemenea, se pare ca in ceea ce priveste editarea video, transcodarea unui clip video 4K de 12 minute folosind Adobe Rush i-a luat iPad-ului Apple numai 7 minute si 47 de secunde.

Spre deosebire de laptopul XPS 13 cu Windows 10 caruia i-a luat 31 de minute si 3 secunde, tableta Surface Pro 6 cu Windows 10 careia i-a luat 31 de minute si 54 de secunde si laptopul Apple MacBook Pro puternic care a avut nevoie de 25 de minute si 53 de secunde. Si editarea imaginilor a fost foarte rapida.

CITESTE SI:  De ce Rockstar va inlatura o parte din muzica din jocul GTA 4

Convertirea a 50 de fisiere RAW in JPG cu Lightroom i-a luat tabletei Apple puternice numai 59 de secunde, in timp ce dispozitivele Windows 10 au avut nevoie de peste un minut.

XPS 13 cu Windows 10 a avut nevoie de 2 minute. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, desi tableta iPad puternica efectueaza unele sarcini mai bine decat laptopurile Windows, aceste scoruri benchmark spun doar o singura parte a povestii.

Pana acum, recenziile tabletei Apple iPad Pro puternice au fost in mare parte dispozitive si nimeni nu poate nega ca aceasta este foarte puternica. Dar are anumite limitari. Si nu sunt limitari de hardware, ci de soft.

CITESTE SI:  Ce indica faptul ca iPhone XR nu se vinde atat de bine pe cat si-ar dori Apple

Tableta puternica foloseste platforma iOS care este mai limitata comparativ cu cea Windows si chiar macOS. Cu toate acestea, performanta inalta pune cipul din seria A intr-o lumina foarte favorabila, mai ales ca se zvoneste ca Apple ar putea renunta in cele din urma la Intel si sa foloseasca propriile cipuri din seria A in viitoarele sale laptopuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *