fbpx

Cat de populare vor fi boxele inteligente in 2020

Cat de populare vor fi boxele inteligente in anul 2020

Conform celor mai recente previziuni, numarul de boxe inteligente din Statele Unite va creste cu o rata anuala de crestere de 47,9% intre 2016 si 2020, de la 16 milioane la 76,5 milioane de unitati in 2020.

Fara indoiala, boxele inteligente reprezinta cea mai recenta tendinta a industriei tehnologice si vedem asistenti virtuali, cum ar fi Google Assistant si Siri, indreptandu-se catre dispozitive care nu sunt smartphone-uri.

De fapt, boxele inteligente par sa fie atat de populare incat s-a estimat ca acestea ar putea foarte bine sa depaseasca dispozitivele purtabile la popularitate in acest an.

CITESTE SI:  Pretul acestui smartphone cu acumulator de 8500mAh

Asta potrivit ultimelor previziuni ale eMarketer obtinute de Business Insider. Potrivit previziunilor, se estimeaza ca numarul de utilizatori de boxe inteligente din Statele Unite va creste cu o rata anuala de 47,9% intre 2016 si 2020, ceea ce inseamna ca vorbim despre o crestere de la 16 milioane la 76,5 milioane. Asadar, aceste dispozitive sunt pe cale sa devina foarte populare 2020.

CITESTE SI:  Cum arata acumulatorul improvizat creat de un tanar din Malaezia

La inceputul anului, un studiu a constatat ca unul dintre 6 americani detine un difuzor smart, deci nu este surprinzator sa credem ca ar putea exista mai multi in viitor.

Amazon deja domina destul de mult piata de boxe inteligente datorita faptului ca aceasta companie a fost prima pe piata care a venit cu asa ceva. Google nu se afla cu mult in urma, deoarece s-a spus recent ca compania a depasit Amazon la livrarile de boxe inteligente pentru trimestrul 1 al anului 2018.

CITESTE SI:  Ce aplicatie cunoscuta va aparea pe telefoanele KaiOS

Apple se situeaza inca cu mult in spatele rivalilor din cauza intarzierii si, de asemenea, din cauza faptului ca boxele sale inteligente au preturi mult mai mari, desi am auzit ca Apple ar putea incerca sa lanseze un difuzor smart marca Beats mai ieftin cu Siri care ar putea fi anuntat la WWDC 2018.