fbpx
Cat de mult s-a redus valoarea monedei virtuale Bitcoin

Cat de mult s-a redus valoarea monedei virtuale Bitcoin

Valoarea monedei virtuale Bitcoin a scazut pana la cel mai mic nivel al sau din 30 septembrie 2017 incoace, conform datelor oferite de CoinMarketCap.com. Pretul s-a redus pana la o suma foarte mica, pierderile totale intr-o saptamana fiind de aproximativ 30 de procente.

Au disparut vremurile in care parea ca valoarea Bitcoin si a altor monede virtuale va continua sa tot urce. Pretul lor s-a redus destul de mult in ultimul an si continua sa scada.

Cea a Bitcoin a ajuns la un nou nivel minim pentru anul 2018, ajungand la cel mai scazut nivel din septembrie 2017 incoace. Este in scadere cu 30% in aceasta saptamana.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are atasamentul care adauga butoane noi la DualShock 4 pentru consola PS4 a Sony

Bitcoin si “monede virtuale” au devenit nume comune anul trecut dupa Ziua Recunostintei, deoarece preturile au stabilit noi maxime in fiecare zi. A ajuns la 10.000 de dolari pana la sfarsitul lunii noiembrie a anului 2017 si la aproape 20.000 de dolari pana de Craciun.

Dar de atunci valorile au fost un picaj. Chiar daca restul pietelor globale au vandut in mare parte in octombrie, Bitcoin s-a stabilizat in jurul valorii de 6400 de dolari.

CITESTE SI:  Prima camera de actiune a DJI - Osmo Action. Pret si specificatii

Aceasta moneda virtuala a continuat sa se tranzactioneze in jurul acestei sume, chiar daca pietele globale au avut parte de momente dificile.

Valoarea monedei virtuale a inceput sa scada acum cateva saptamani in urma cu pana la 16% ajungand marti la 4076 de dolari, adica un nou minim. Aceasta valoare a Bitcoin este cea mai mica din 30 septembrie 2017 incoace.

CITESTE SI:  Ce tari vizeaza prin hacking alegerile prezidentiale din SUA de anul acesta

Pretul monedei virtuale a revenit doar marginal in momentul in care pietele bursiere din Statele Unite au inchis, ajungand la in jur de 4299 de dolari. Dar tot s-a redus cu 12% in peste 24 de ore.

Pierderile totale ale Bitcoin pentru acest an depasesc 65%. Ramane de vazut daca moneda virtuala isi va reveni si care va fi valoarea sa in urmatoarele saptamani.