Cat de mic incearca OnePlus sa mentina pretul smartphone-ului sau 5G

Cat de mic incearca OnePlus sa mentina pretul smartphone-ului sau 5G

OnePlus a construit un mic imperiu prin producerea de smartphone-uri de varf ieftine, iar acest trend ar putea continua, avand in vedere ca compania se aventureaza pe teritoriul 5G.

Intr-un interviu pentru Engadget, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a spus ca se va asigura ca primul telefon 5G al companiei disponibil pentru clienti va avea un pret de sub 1000 de dolari.

Directorul executiv al OnePlus a aparut la Qualcomm Snapdragon Summit, iar acesta a anuntat ca compania chineza va fi prima care va utiliza platforma Qualcomm Snapdragon 855.

CITESTE SI:  Backup-urile Android sunt sterse la doua luni daca nu folosesti dispozitivul

Se spune ca una dintre caracteristicile platformei este suportul pentru 5G. Compania a confirmat anterior planurile pentru un smartphone 5G, iar acum au fost dezvaluite mai multe detalii.

Vorbind pentru Engadget intr-un interviu, CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a declarat ca incearca tot posibilul pentru ca smartphone-ul sau 5G sa aiba un pret de sub 1000 de dolari.

Anterior, au circulat stiri care indicau ca adoptarea unui smartphone 5G in 2019 s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee, dat fiind faptul ca aceasta este inca o tehnologie relativ noua.

CITESTE SI:  Cum puteti vorbi cu Amazon Echo Show fara controale vocale

Asta inseamna ca ar putea fi si scumpa. Nu este clar daca OnePlus va putea mentine reduse costurile, asta pentru ca preturile telefoanelor companiei au crescut de-a lungul anilor.

Ceea ce au inceput ca smartphone-uri cu raport pret/calitate bun au sfarsit ca telefoane cu preturi pe masura altor smartphone-uri de varf de acum 2-3 ani.

CITESTE SI:  Dubai va organiza Olimpiada robotilor in decembrie

Din fericire, OnePlus inca nu a depasit pretul de 1000 de dolari si speram ca compania va fi capabila sa il mentina redus si in 2019. Cu toate acestea, acel smartphone 5G ar putea fi unul scump pentru un telefon OnePlus. Din ceea ce stim, pretul ar putea fi de 750 de dolari, sau chiar 850 de dolari. Oricum ar fi, va trebui sa asteptam si sa vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *