fbpx

Cat de incredibil ar fi al patrulea smartphone Galaxy S10 lansat de Samsung

Cat de incredibil ar fi al patrulea smartphone Galaxy S10 lansat de Samsung

Multe dintre stirile pe care le-am vazut pana acum despre Galaxy S10 indica faptul ca Samsung va oferi trei modele ale acestui smartphone de varf.

O noua stire a unei publicatii indica faptul ca ar putea chiar exista si un al patrulea model de smartphone care va fi si mai si. Se spune ca cel de-al patrulea model va fi echipat cu un ecran urias de 6,7 inci, cu 6 camere in total si ca va avea suport pentru retele 5G.

S-a spus anterior ca Samsung va oferi o varianta 5G separata a smartphone-ului Galaxy S10. S-a crezut ca este pur si simplu o varianta a Galaxy S10 de 6,4 inci cu modem 5G.

CITESTE SI:  Ce sistem util a creat Bosch pentru motociclete

Noua stire indica faptul ca acel model de smartphone Samsung Galaxy S10 va fi incredibil. Dupa cum se pare, se asteapta ca Samsung va lansa doua modele Galaxy S10 cu ecrane de 5,8 inci si unul cu ecran de 6,4 inci.

Diferitele modele de smartphone-uri vor avea specificatii diferite, unele ar putea integra un senzor de amprente in ecran si o camera tripla in partea din spate. Wall Street Journal informeaza ca modelul “Beyond X” va fi modelul de varf al gamei.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 7 se indoaie sau nu la fel de usor ca iPhone-urile precedente?

Al patrulea model Samsung Galaxy S10 ar putea avea un ecran de 6,7 inci, patru camere in partea din spate, doua camere in partea din fata si suport pentru retelele 5G. Ecranul de 6,7 inci ar fi mai mare decat cel de pe Note 9.

Autorul stirii indica faptul ca Samsung se gandeste si la adaugarea unei caracteristici de incarcare wireless inversa care e asemanatoare cu cea de pe Huawei Mate 20 Pro.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone Xs Max VS Galaxy Note 9 VS Pixel 3 XL VS Xperia XZ3 intr-un test de autonomie a bateriei

Aceasta caracteristica ar permite smartphone-ului Galaxy S10 sa incarce wireless alte dispozitive. Se crede ca Samsung va anunta toate cele patru smartphone-uri pana la jumatatea lunii februarie in cadrul unui eveniment special.

Cele trei modele Samsung Galaxy S10 ar putea fi lansate primele, in timp ce cel de-al patrulea smartphone (varf de gama) ar putea fi lansat atunci cand vor fi lansate retelele 5G.

Facebook