fbpx

Cat de bine se vinde iPhone Xs Max, comparativ cu iPhone Xs

Cat de bine se vinde iPhone Xs Max, comparativ cu iPhone Xs

Analistul Ming-Chi Kuo – axat pe Apple si pe produsele companiei – a oferit cateva indicii cu privire la cat de bine se vinde smartphone-ul iPhone Xs Max.

De ani de zile, Apple s-a agatat de convingerea ca dimensiunea primului sau smartphone era dimensiunea perfecta. Abia cu iPhone 5 Apple a inceput sa creasca dimensiunea displayului si se pare ca acum exista dovezi ca, da, utilizatorii par sa prefere ecranele mai mari.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, iPhone Xs Max se vinde destul de bine. Intr-o observatie de la acest analist obtinuta de MacRumors, aflam ca iPhone Xs Max depaseste Xs la vanzari de 4 ori.

CITESTE SI:  De ce CEO-ul Intel, Brian Krzanich, a demisionat imediat din functie

Potrivit lui Ming-Chi Kuo, “Am stabilit ca cererea pentru iPhone Xs Max este mai buna decat se astepta (de 3-4 ori mai buna decat cea pentru celalalt). Culorile auriu si gri sunt semnificativ mai populare decat argintiul. Varianta Max cu spatiu de stocare de 256GB este cea mai populara, iar varianta de 512GB este subiectul unui deficit, pentru ca numai Samsung poate livra corespunzator cipuri NAND Flash”.

CITESTE SI:  Tara in care Apple are un magazin "plutitor"

“Suntem de parere ca livrarile lui Xs Max vor creste constant in trimestrul 4 al anului 2018, datorita cererii din partea pietei din Asia si a sezonului sarbatorilor”.

Acest lucru poate fi practic vazut daca intrati pe site-ul Apple. Acolo puteti vedea ca timpii de livrare pentru iPhone Xs Max sunt estimati la 1-2 saptamani, in timp ce celalalt iPhone mai mic din acest an se livreaza in termen de 3-5 zile.

CITESTE SI:  Cum iti va permite Google sa-ti gasesti cautarile vechi

Apple inca nu a anuntat informatiile oficiale, dar compania a incetat deja sa anunte primul weekend de vanzari pentru ultimele cateva smartphone-uri din trecut, asa ca va trebui sa asteptam urmatoarele rezultate financiare ale Apple pentru a ne forma o idee mai buna cu privire la cat de bine se vand smartphone-urile sale.