fbpx

Cat de bine rezista Samsung Galaxy Fold la 1000 de plieri in 20 de minute

Cat de bine rezista Samsung Galaxy Fold la 1000 de plieri in 20 de minute

In urma ingrijorarilor recente cu privire la rezistenta smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold, cei de la Unbox Therapy au pus acest telefon la un test.

Au pliat si desfacut acest smartphone pliabil de 1000 de ori in doar 20 de minute. Testele de calitate ale Samsung asupra rezistentei lui Galaxy Fold l-au evaluat la o durata de viata de circa 200.000 de plieri, asa ca nu este chiar fragil.

In ciuda acestui lucru, au aparut o serie de cazuri in care acest smartphone s-a defectat inca din primele doua zile cand era in posesia mai multor recenzori.

CITESTE SI:  Ce nou procesor ofera 5G smartphone-urilor midrange

Fara indoiala, multi se intreaba cat de rezistent e Samsung Galaxy Fold. Asta pentru ca smartphone-urile pliabile au o tehnologie unica, iar plierile repetate ale ecranului ar putea duce la rupere.

In plus, circula mai multe stiri care indica faptul ca ecranul lui Samsung Galaxy Fold s-a defectat inca din primele doua zile. Acestea fiind spuse, se pare ca, intr-o incercare de a afla cat de rezistent este ecranul lui Galaxy Fold, cei de la Unbox Therapy au decis sa-l puna la test.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi Note 2 cu display curbat a fost lansat

Acestia au pliat si desfacut ecranul smartphone-ului pliabil de 1000 de ori in circa 20 de minute pentru a vedea daca rezista. Vestea buna pentru cei care intentioneaza sa cumpere telefonul este ca, dupa 20 de minute de pliere repetata nonstop de 1000 de ori, Galaxy Fold a rezistat destul de bine si nu pare sa se fi stricat in niciun fel.

CITESTE SI:  ZTE isi lanseaza propriul smartphone de gaming

Conform Samsung, smartphone-ul pliabil rezista la circa 200.000 de plieri, asa ca 1000 de plieri e doar inceputul. Potrivit celor de la Unbox Therapy, pe baza estimarilor companiei Samsung, asta inseamna circa 100 de plieri pe zi timp de 5 ani.

Pliand si desfacand ecranul smartphone-ului pliabil Samsung de 1000 de ori, cei de la Unbox Therapy au simulat in 20 de minute plierea si desfacerea ecranului timp de 10 zile.