fbpx
Cat costa noul abonament mai ieftin al YouTube, Premium Lite

Cat costa noul abonament mai ieftin al YouTube, Premium Lite

Conform unor stiri si raportari, compania YouTube din Statele Unite lucreaza la un nou abonament (mai ieftin) care elimina reclamele de pe platforma sa de clipuri video. Acesta se numeste Premium Lite. Cu toate acestea, se pare ca exista anumite compromisuri cu acest nou abonament mai ieftin.

Dupa cum unii poate au observat, exista un abonament YouTube Premium in YT, dar se pare ca compania din Statele Unite cocheteaza cu ideea unei optiuni mai ieftine care se numeste Premium Lite.

CITESTE SI:  Ce site ar putea depasi Facebook in curand si sa devina al doilea cel mai mare site din Statele Unite

Asta conform unei postari postate pe ResetEra de utilizatorul jelmerjit care a descoperit optiunea in timp ce incerca sa-si anuleze abonamentul mai scump de pana acum.

Potrivit postarii: “Acest lucru e interesant. Tocmai am incercat sa anulez YouTube Premium, iar acum Google imi dezvaluie Premium Lite. Costa 6,99 euro pe luna (in loc de 11,99 euro pentru Premium) si iti ofera o experienta lipsita de reclame pe YouTube. Dar fara niciuna dintre celelalte caracteristici premium”.

CITESTE SI:  Pakistan primeste o versiune de Youtube speciala

Practic, cheltui bani doar pentru a elimina anunturile, in timp ce abonamentul complet include experienta de vizionare de clipuri video fara anunturi, YouTube Music fara anunturi, redare in fundal si descarcari offline.

Dar chiar si la pretul de 6,99 euro pe luna, e totusi cam scump doar pentru a elimina anunturile de pe platforma de clipuri video YouTube. In orice caz, se pare ca acum acesta e un test limitat doar pentru anumite parti ale lumii.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce sistem eficient anti-drone are Rusia

Dar daca oamenii vor fi interesati de Premium Lite, e posibil ca YouTube va extinde acest abonament mai ieftin si pe alte piete. Deci fii cu ochii pe acest nou abonament mai ieftin al YT daca te intereseaza. Ce parere ai despre asta? Crezi ca oamenii vor cheltui 6,99 euro pe luna doar pentru a elimina reclamele pe YT?