Cat a primit un muzician care si-a dat in judecata fosta pentru ca i-a sabotat cariera muzicala

Cat a primit un muzician care si-a dat in judecata fosta pentru ca i-a sabotat cariera muzicala

Un tanar muzician si interpret la clarinet a primit o mare suma de bani drept daune, dupa ce fosta sa i-a sabotat cariera muzicala trimitand un e-mail fals de respingere a unei burse din partea facultatii la care acesta a aplicat.

Imagineaza-ti ca aplici pentru un job sau o bursa la compania sau la facultatea visurilor tale, undeva unde stii ca vei avansa in viata si ca vei ajunge acolo unde doresti, pentru ca mai apoi sa ti se spuna ca ai fost respins.

CITESTE SI:  Apple iPhone XR e oficial - pret si specificatii

Este o senzatie nu foarte placuta, dar imagineaza-ti ca totul a fost fals si ca respingerea a fost trimisa catre tine de catre un fost partener care pur si simplu nu dorea sa pleci.

Acesta este situatia unui muzician pe nume Eric Abramovitz care parea ca are mult potential. Partenera muzicianului a jucat rolul facultatii la care acesta aplica si i-a trimis un e-mail fals de respingere.

Cum a aflat muzicianul despre asta? Acesta a dat de Yehuda Gilad, unul dintre cei mai mari maestri de clarinet ai lumii la care Abramovitz a fost pentru o auditie.

CITESTE SI:  Un barbat a primit 115 000 de dolari dupa o postare defaimatoare pe Facebook

Yehuda Gilad a intrebat de ce s-a intors la auditie daca Abramovitz a respins oferta lui, iar amandoi au aflat ca ambele respingeri erau false – respingerea ofertei lui Yehuda Gilad si respingerea cererii muzicianului pentru bursa la Conservatorul de Muzica din Los Angeles.

Dupa ce a investigat in continuare, accesand contul de e-mail folosit pentru a trimite e-mailul de respingere, muzicianul a descoperit ca folosea aceeasi parola pe care obisnuia sa o foloseasca partenera sa.

CITESTE SI:  Cum va avea Cuba internet mai rapid cu ajutorul Google

De asemenea, a gasit legaturi catre numarul ei de telefon, iar acesta si-a dat seama ca ea fost in spatele tuturor lucrurilor si ca i-a sabotat cariera muzicala. Din acest motiv, muzicianul si-a dat in judecata fosta, iar judecatorul a decis sa primeasca 300.000 de dolari cat a cerut Abramovitz, la care judecatorul a mai adaugat 50.000 de dolari pentru a exprima repulsia instantei fata de actiunile partenerei muzicianului care i-a sabotat cariera muzicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *