fbpx
Castile wireless cu pret de 70 de dolari si cu autonomie de 32 de ore

Castile wireless cu pret de 70 de dolari si cu autonomie de 32 de ore

Castile wireless sunt in voga in zilele noastre si putem presupune de ce. Le poti pastra si transporta in buzunar, nu contin cabluri si fire care sa se incalceasca si sunt vandute cu propria lor carcasa de incarcare, deci nu vei fi nevoit sa cumperi acumulatori sau sa cumperi un alt incarcator.

Daca esti convins ca astfel de casti wireless sunt indispensabile, atunci merita sa arunci o privire asupra Honor Earbuds 2 Lite. Acestea sunt cele mai recente casti wireless ale Honor.

CITESTE SI:  Ce atuuri si pret are aplicatia VPN a Mozilla

Compania Honor nu doar ca a promovat la aceste dispozitive o autonomie indelungata, dar si un pret de doar 70 de dolari. Asta inseamna ca aceste dispozitive cu autonomie indelungata sunt foarte ieftine comparativ cu cele ale rivalilor.

Deci, cu ce te alegi mai exact la un pret de 70 de dolari? Potrivit companiei Honor din China, Earbuds 2 Lite vor oferi un sunet clar. De asemenea, vor exista functii care de obicei exista pe modelele mai scumpe, cum ar fi anularea activa a zgomotului.

CITESTE SI:  Pretul dispozitivului Sony care e si telecomanda universala si boxa

In plus, autonomia va fi de aproximativ 32 de ore (cu incarcarile carcasei de incarcare incluse) cu anularea activa a zgomotului dezactivata.

Cu acea functie activata, autonomia va fi de aproximativ 10 ore. Asta inseamna ca, pentru majoritatea oamenilor, autonomia va fi multumitoare. Aceste casti wireless cu pret de 70 de dolari ale companiei Honor din China vor veni si cu propria aplicatie de smartphone, aplicatie care iti va permite sa controlezi anularea activa a zgomotului, sa verifici autonomia, dar si sa personalizezi gesturile.

CITESTE SI:  Ce preturi tentante au smartphone-urile 5G View 30 ale Honor

Castile wireless Honor Earbuds 2 Lite cu autonomie de 32 de ore si pret de 70 de dolari sunt disponibile pentru cumparare in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Italia, Spania si Finlanda. Ce parere ai despre aceste casti wireless cu pret de 70 de dolari ale companiei Honor? Te-ai decis sa le cumperi?