fbpx

Caror utilizatori le ofera Tile 1000 de dolari

Caror utilizatori le ofera Tile 1000 de dolari

Compania Tile – care produce acele trackere pe care le poti atasa de obiecte pentru a le gasi mai tarziu – a anuntat ca e dispusa sa le ofere anumitor utilizatori pana in 1000 de dolari. Dar evident nu pe degeaba.

Compania Apple din Statele Unite urmeaza sa lanseze in curand accesoriul AirTags pentru utilizatori, ceea ce inseamna ca compania Tile va avea o oarece concurenta. Pentru ca produsele Tile sa fie si mai imbietoare pentru utilizatori, compania a anuntat un nou program de garantie in urma caruia, daca nu gasesti dispozitivul atasat de trackerul Tile, compania te va plati cu 1000 de dolari.

CITESTE SI:  O demontare a boxei smart HomePod arata ca este aproape imposibil de reparat

Cu toate acestea, acest lucru e similar cu cumpararea de asigurare, deoarece va trebui sa te abonezi la acel program pentru a beneficia de asta.

Acest program se numeste Premium Protect si ii va costa pe utilizatori 100 de dolari pe an, dar practic daca nu poti gasi dispozitivul la care e atasat Tile Tracker in 7 zile, vei putea solicita pana la 1000 de dolari de la companie.

CITESTE SI:  Cum au incalcat contractantii Microsoft securitatea utilizatorilor companiei

Potrivit CEO-ului Tile, CJ Prober: “Am petrecut ultimii ani construind un sistem care poate gasi obiectele de zi cu zi pierdute de utilizatori. Suntem atat de increzatori in ceea ce am construit, incat ne extindem promisiunea de a oferi utilizatorilor nostri nivelul maxim de siguranta. Daca ei nu pot gasi obiectul, le vom plati obiectul”.

100 de dolari sunt multi bani de platit pe an, dar daca doresti acea liniste ca vei fi platit daca iti pierzi dispozitivul, atunci merita sa ai in vedere acest lucru.

CITESTE SI:  O investitie de 10 miliarde de dolari in Uber limiteaza rolul fondatorului si fostului CEO al companiei

Ce parere ai despre ceea ce ofera compania Tile? Crezi ca utilizatorii sai vor dori sa plateasca 100 de dolari pe an pentru a fi asigurati in cazul in care isi pierd dispozitivul? Crezi ca 1000 de dolari va acoperi costul pierderii in majoritatea cazurilor?