fbpx

Carei persoane i-a fost ridicata interdictia pe Twitch de catre armata SUA

Carei persoane i-a fost ridicata interdictia pe Twitch de catre armata SUA

Armata si marina SUA au folosit o vreme platforma Twitch pentru a recruta noi militari. Cu toate acestea, unii nu au fost de acord cu aceasta practica a armatei si si-au exprimat punctul de vedere in aceasta privinta. Unii nu cred ca e benefic ca armata Statelor Unite sa recruteze pe platforma Twitch.

Armata si marina SUA au convenit sa ridice interdictia asupra lui Jordan Uhl, activistul care a postat pe chaturile canalului de Twitch al celor doua ramuri militare un link catre o pagina Wikipedia care enumera crimele de razboi ale SUA.

CITESTE SI:  De ce SUA ne indeamna sa actualizam browserul Firefox cat mai curand posibil

Dupa incident, activistul pe care s-a pus interdictie a redactat un articol in care critica militarii pentru ca se folosesc de Twitch in scop de recrutare. Intr-o scrisoare trimisa catre Knight First Amendment din cadrul Columbia University (care il reprezinta pe activist), marina SUA a justificat interdictia prin faptul ca activistul a incalcat politica de spam a canalului atunci cand a postat mesaje similare pe o perioada de trei zile.

CITESTE SI:  Ce tip de camera va avea in premiera Apple iPhone 12 pe spate, spun surse

Cu toate acestea, marina SUA a fost de acord ca trebuie sa posteze reguli cuprinzatoare pe pagina sa pentru a se asigura ca publicul e la curent cu acestea.

Marina Statelor Unite a postat politicile la sectiunea sa About de pe Twitch si a eliminat interdictia asupra acelui activist, dar si asupra celorlalti utilizatori interzisi anterior “ca gest de amabilitate”.

Scrisoarea armatei SUA a fost mai scurta si a informat Knight Institute ca a aprobat solicitarea de a elimina interdictia asupra activistului. De asemenea, armata SUA revine pe platforma Twitch dupa o pauza aparuta dupa interdictia asupra activistului, interdictie care a generat critici din partea grupurilor care militeaza pentru Primul Amendament.

CITESTE SI:  Ce retea sociala doreste sa integreze Wikipedia

In plus, armata SUA a declarat pentru Vice ca isi examineaza si clarifica politicile si procedurile pentru Twitch. Desi niciuna dintre ramurile militare nu a dezvaluit de ce i-au interzis pe ceilalti utilizatori de Twitch, Knight Institute a declarat ca acelor utilizatori li s-a interzis sa posteze in chat chestiuni politice.