fbpx

Care va fi principala prioritate a WarnerMedia

Care va fi principala prioritate a WarnerMedia

CEO-ul Jason Kilar al WarnerMedia a regrupat compania pe care o conduce si a dezvaluit pe ce anume are de gand sa se concentreze in continuare. Jason doreste ca ceva anume sa devina principala prioritate a companiei.

WarnerMedia a experimentat o regrupare a managementului sub conducerea noului CEO Jason Kilar. CEO-ul WarnerMedia a depus eforturi pentru ca serviciul de streaming HBO Max sa devina prioritatea principala a companiei.

Jason a anuntat restructurarea intr-un e-mail catre angajati, e-mail prin care i-a informat ca este vital pentru WarnerMedia sa schimbe si sa simplifice modul in care e orgnizata compania pentru a pune accent pe HBO Max si pentru a extinde acest serviciu la nivel global.

CITESTE SI:  Vitezele la internet necesare pentru a folosi Stadia - serviciu de streaming de jocuri

CEO-ul companiei WarnerMedia a mai subliniat cat de important este sa actioneze de urgenta, din cauza “presiunilor economice si a accelerarii adoptarii serviciilor in randul consumatorilor”, cauzate de pandemie.

Noua structura consolideaza toate operatiunile de productie ale companiei WarnerMedia – Warner Bros., HBO, HBO Max, TNT, TBS si TruTV – in cadrul unui singur grup de retele si studiouri condus de CEO-ul Warner Bros., Ann Sarnoff.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care jocurile LEGO "Lord of the Rings" au fost retrase din magazinele online

Directorul de programe al HBO, Casey Bloys, va supraveghea continutul original pentru acel serviciu de streaming. CEO-ul companiei Warner Media, Jason Kilar a infiintat o unitate de afaceri care opereaza serviciul de streaming si l-a pus pe Andy Forssell directorul general al serviciului de streaming.

CITESTE SI:  Cum e serviciul Apple Music pentru web care a fost lansat oficial

Forssell si CEO-ul au lucrat anterior impreuna la Hulu. Intr-un interviu pentru Variety, Jason a spus ca Forssell va conduce eforturile serviciului de streaming de a deveni global. WarnerMedia a lansat HBO Max (acum principala sa prioritate) in luna mai, oferind tot ce poti urmari pe HBO, pe langa alte seriale si filme, pentru 15 dolari pe luna. Ce parere ai despre ambitiile globale ale acestei platforme?