fbpx

Care utilizatori cu canale de YouTube vor avea sansa de a intra la aceasta universitate

Care utilizatori cu canale de YouTube vor avea sansa de a intra la aceasta universitate

O universitate din Indonezia ofera potentialilor studenti un nou mod de fi admisi, dar pentru asta trebuie sa aiba canal de YouTube. Printr-o schema speciala de admitere, Universitatea Nationala de Dezvoltare Veteran Jakarta ofera locuri pentru utilizatorii care au un canal de YouTube cu cel putin 10.000 de abonati si care au creat continut original care a fost urmarit de peste 100.000 de ori. Utilizatorii cu canale de YouTube care indeplinesc criteriile vor fi testati prin crearea unui nou clip de 3-5 minute.

CITESTE SI:  Despre masina electrica Volkswagen pentru 2026

Lumea se schimba in ziua de azi, pentru ca nu numai ca exista mai multe modalitati de a invata lucruri noi online, ci si noi modalitati de a genera venituri.

Datorita platformelor precum YouTube, a devenit tot mai usor pentru oameni sa gaseasca noi surse de venit. Ca in cazul tuturor indeletnicirilor, nu este intotdeauna o garantie ca iti va merge, dar a oferit alternative oamenilor.

De fapt, in Indonezia, o universitate a anuntat ca va oferi locuri in programul sau de admitere pentru utilizatorii care au canale de YouTube cu peste 10.000 de abonati sau pentru cei care au creat continut video original pentru YouTube, continut care a generat cel putin 100.000 de vizualizari.

CITESTE SI:  De ce serviciul de streaming al Disney s-ar putea sa nu rivalizeze cu Netflix

Asta nu inseamna ca utilizatorii vor avea garantia ca vor intra la acea universitate, dar vor primi o sansa. Utilizatorii cu canale de YouTube vor trebui sa fie testati de universitate mai apoi, trebuind sa creeze un nou clip video cu o lungime de 3-5 minute.

CITESTE SI:  Aplicatia fitness acum si mai utila pentru pasionatii de sport si de sanatate

Aceasta nu e prima data cand am auzit despre universitati care decid cine poate intra pe baza unor mijloace neconventionale. De asemenea, s-a auzit ca unele universitati ofera burse studentilor care sunt buni la anumite jocuri. Aceste lucruri reflecta schimbarea din societatea de astazi si i-ar putea incuraja pe altii sa aleaga cai mai putin urmate.